Melt Grilled Cheese

Det første som slo meg når vi hadde spist ferdig og ruslet over St. Hanshaugen, museflettene og jeg, var at hvor utrolig det er at ingen har åpnet et slikt sted i Oslo før nå – MELT GRILLED CHEESE.


Hva slags sted er dette? Enkelt og greit et sted som lager digge ostesmørbrød. Oslo oversvømmes av  bra og mindre bra burger-restauranter om dagen, men dette er den første (og mest trolig ikke den siste) sjappa som har satt seg fore å bespist hovedstadens borgere med smeltet ost, frites og majones.

Er du interessert i en kvalifisert burger-guide så sjekk ut Anders Husa’s test av burgere i Oslo HER. 

Og ja, som du allerede har tenkt når du ser på bildene – dette er ikke restauranten å besøke nå i badebuksesesongen. For det er fett, salt og digg – alt som ikke harmonerer med tabloidavisenes «sommerkroppen 2017». 

Og saken er, det er det mest usunne som gjør at jeg skal tilbake, nemlig fries’n. Tidenes søtpotet-frites med bacon-mayo er verdt turen til Oslo alene.


Museflettene og jeg spise oss gjennom 4 forskjellige ostesmørbrød. Den som toppet listen for oss var uten tvil Krean Pork – ikke fordi den var så hot som menyen lovte, men fordi det var mye ost og deilig pulled pork.

En annen favoritt var «burgeren» med rikelig kjøtt, syltet agurk og nok ost.Fries med parmesan og sitron-mayo

Grådige hender tok for seg, alikevell var det en felles opplevelse av at alle ville helst hatt mer ost og enda mer juicy ostesmørbrød. Det ble litt tørt. Uansett – fries og mayo’n – sweet lord!


Fornøyd museflette demonstrerer gleden over smeltet ost:


Digger det rå, ujålete interiører – dette er et sted hvor ingen føler seg for lite pyntet og alle med lyst på ostesmørbrød bør kunne føle seg hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *