kjøkkenet mitt

Her koker jeg! Jeg har fått endel spørsmål om hvordan kjøkkenet mitt er – og hva jeg har der. Har tatt noen snapshots i for å vise hvordan det ser ut her på en hviken som helst dag for meg og museflettene – ingen boligstyling her!
Jeg elsker kokemonsteret mitt, og at jeg kan koke i mens gjester og venner sitte på stoler, benker og bord i sammen rom.

Jeg har 3 kjøleskap og 2 oppvaskmaskiner som gjør at det er ganske enkelt å ha orden på kjøkkenet/spisestua. Her er det alt fra hverdagsmiddager til champgnefester utspiller seg!

Rangemaster Exel 110 fra AGA – sweet!
 

36 tanker om “kjøkkenet mitt

  • Tusen Takk Fru Tunheim – hygelig at du liker kjøkkenet mitt. Museflettene og jeg koser oss her 🙂 God helg til deg! Lars

 1. Nyyyyyydelig kjøkken!!!! Ser ut til å være kjempepraktisk. Herlig ovn – er det en Ilve? Tre kjøleskap…! 🙂 Herlig!

  Deilig også – som du sier – med et spisekjøkken/spiseavdeling i umiddelbar nærhet til der du jobber. Det har vi også. I det hele tatt er mitt kjøkken ganske likt ditt; med øy, stor ovn med gass og to steikeovner, stort kjølehjørne + frysehjørne på kjøkkenet, spiseplass, bar… Det beste rommet i huset…?

  Tror jeg må lage et lignende innlegg, ble inspirert her…! Takk for at du deler – både slike flotte interiørbilder og bilder av mat og ikke minst oppskrifter!

  Ha ei fin helg. Her i nord er det et aldeles nydelig vær i dag, så i dag blir det nok hundekjøring… Skal pakke en lunsjkurv med deilig mat og drikke… For ei herlig tid vi går inn i nå, ikke sant…

 2. Dette er jo eit typisk «have it all»-kjøkken, Lars!!! Åhhh, så herlig!!! Det neste er vel at du startar som interiørbloggar! Med eit så lekkert kjøkken kunne du godt ha gjort det!

  God helg til deg og alle som får dele den med deg!

  Klem, Tove

 3. For et fantastisk sted å lage mat! – Eller bare sette seg ned og la tankene vandre… Uansett, kos deg med matlaging, vår, solskinn og deilig kjøkken 🙂

 4. Så morsomt – det er bygd opp på litt den samme måten som det vi har begynt å planlegge i huset vårt som skal bygges nå!

  Hva vil du si er de viktigste tingene for et mest funksjonelt kjøkken med tanke på bl.a utstyr (vask, ovn etc) og redskaper? Kanskje du kunne skrevet et blogginnlegg om det en gang? Og litt om arbeidsflyten din på kjøkkenet?

  • Jeg tar utfordringen Stine – skal forsøke å skrive noen ord om det i løpet av ikke for lang tid.
   Noen grunleggende ting jeg setter pris på er:
   1) kort vei fra vask til komfyren. Jeg står på samme sted og har tilgang til begge deler samtidig – veldig fint.
   2) 2 store kummer – det gjør at jeg kan skille litt på rent/skittent og man får skjult endel av rotet.
   3) 2 oppvaskmaskiner kan virke råflott, men saken er at slitasjen på maskienene blir halvert så du slipper bare å bytte dem så ofte. Siden jeg har kjøkkenet som hjertet i huset er det også lett å holde det strøkent selv om jeg koker for mange gjester – det liker jeg!
   4) steinplate – perfekt for baking og at du kan sette varme panner og gryter «hvor som helst» når du koker. For meg som kan ta meg selv å stresse litt når mange retter skal ut på bordet hjelper dette skikkelig! 🙂
   5) Sørg for å ha strømuttak et sted for mye enn et sted for lite – viktig slik at du kan sette frem de fine kjøkkenredskapene der de passer best «stil-messig» i tillegg til funksjon og lettvindthet når du er i sving!
   6) Jeg har plassert komfyr og vask slik at jeg aldri står med ryggen til hverken gjester eller musefletter som gjør lekser – utrolig fint – da deltar man alltid der det skjer og kan ivareta endel andre roller enn kokkerollen når man koker.

   Dette var noen tanker som randt ut en søndags morgen 🙂 Lykke til med hus og kjøkken! Lars

  • Hei Eli 🙂
   Så hyggelig at du liker kjøkkenet mitt. Det er stort – fordi det her her jeg og museflettene lever. Det er på i overkant av 50 m2 og er perfekt for oss! Lampene er fra «home & Cottage» – ellers er alt i rommet «en fat fra hver bygd» 🙂 God påske til deg 🙂 L

 5. Guud, for et kjøkken! Superlekkert! Også gasskomfyr, det er så pent 🙂 Masse inspirasjon her, liker bloggen din 🙂

 6. Fytti, så flott, Lars :o)
  Blir ganske misunnelig ja :o)

  Du er søren meg flink til det meste det du, virker det som :o)

  • Hei Gry! Så gøy at du liker kjøkkenet mitt 🙂 Jeg stortrives her. Det eneste som mangler er igrunn en seng, så hadde jeg aldri beveget meg ut derifra! 🙂

 7. Hei Lars,

  På bilde nr 3 ser kjøkkenet ditt nesten identisk ut som noe jeg kunne tenke meg å gjøre hjemme, men jeg er usikker om det er plass nok. Kunne du være brydd med å fortelle oss hvor langt det er fra den veggen som komfyren er mot og over til peissiden?

  Lurer nemlig på om jeg klarer å klemme inn en kjøkkenøy på samme vis som du har gjort….

  Forresten, dette var en hyggelig side å komme til. Takk skal du ha.

 8. Wow … for et vanvittig lekkert kjøkken!

  Sitter her og planlegger vårt nye kjøkken, og jeg ser at jeg fort kan «stjele» litt ideer fra deg.

  Bloggen din havner fort blant mine favoritter. 🙂

 9. Artig at du har aga. Jeg har et monster fra de selv. Magasinovnen som alltid står på, classic 4-oven. Kunne ikke levd uten igjen.
  Fantastisk kjøkken du har. 🙂

 10. Du har rett og slett et drømmekjøkken! Digger vinduene og peisen, og kjøkkenbordet.. og kjøkkenet ellers. Heldige Lars 🙂 God Jul og kos deg sammen med museflettene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *