Sang

sang

Selv om jeg er utdannet sykepleier, studerer ledelse, jobber på sykehus og lager mat, er det å synge jeg egentlig kan. Jeg har alltid sunget. Startet med barnegospel & ungdomskor. Tok timer hos sangpedagog da jeg gikk på ungdomskolen og gymnaset – uten at jeg ble slukt av den klamme «skolerte» hånd. Startet på Musikkkonservatoriet etter videregående, gikk der i 4 måneder. Fikk korist jobb på Kyerkjebø turné julen 1990, forlot konservatoriet og sang videre til sykepleien tok meg i 2000. Sang i diverse band frem til jeg var 22. I 1990 flyttet jeg til Oslo og startet opp som sanger i Oslo Gospel Choir (ogc). Har vært med i ogc i over halvparten av mitt liv. 20 år, 40 konserter i året, 20 + plateinnspillinger (minst 19 av disse juleplater, hehe), fantastiske folk, mange land, flere verdensdeler, minner & opplevelser for et helt liv! Jobbet som korist på 90-tallet. Har sunget på x-antall tv-show og plateinnspillinger med artister som Neal Sedaka, Pat Boone, Randy Crawford, Sissel, Morten Harket, Jørn Hoel, Hanne Boel, Nora Brockstedt, Halvtan Sivertsen, Ole Paus, Iver Kleive osv….
I 1997/1998 kom jeg i skade for å stille opp i MGP, vant i Norge og representerte fedrelandet i England – kom på 8.plass etter fin-telling i Polen. Derav tilnavnet GP-Lars blandt gode venner…
Nå er sang et «bierverv», som det kalles i Helse SørØst. Nå gjennomføres kun 40 jobber med ogc og (pluss) 100 begravelser i året.

For hendvendelse angående sangoppdrag mail meg på lars.fredriksen@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *