Artikler ut av huset

artikler ut av huset

På denne bloggen skriver jeg kun det jeg har lyst til å skrive! Jeg elsker god mat, og skriver om det. Jeg hater dårlig mat, og skriver om det. Jeg fant fort ut at om bloggen skulle leve måtte den være min «dagbok» på hva jeg virkelig spiser, drikker & synser. Når jeg ikke tar meg betalt foretrekker jeg «real life» fremfor «fiction».
Ønsker du at jeg skal sjekke ut eller mene noe om en «kokebok, andebryst, kokkekniv, restauranter eller vinhus» så send meg gjerne produkter eller invitasjoner. Jeg prøver gjerne nye ting og vil gjerne blogge om det. Det eneste jeg forbeholder meg retten til er å skrive hva jeg faktisk mener.

Samtidig med at «Lars spiser» skriver jeg mat-artikler for aviser/magasin. Har du og din publikasjon (nett eller papir) ønske om et sammarbeid / kjøp av artikler, send meg en mail – lars.fredriksen@online.no. Jeg tilpasser bilder og tekst ut ifra hva dere ønsker å kommunisere.

2 tanker om “Artikler ut av huset

    • Du har helt rett, Terje! Vongole er jo med Vongole, og ikke hjerteskjell som jeg bruker her. Godt blir det alikevel, selv om det er litt lite kjøtt i hvert skjell 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *