videoblogg

Makan altså, hva jeg får til! Nå også i levende bilder…
Jeg lovet meg selv at jeg skulle legge ut mitt aller første video-opptak samme hva – og dette ble resultatet! Det er i overkant «Von Triersk», men tenk hvor bra dette kommer til å bli…
Jeg gleder meg til å kunne vise litt mer eksempler på hva som faktisk skjer på kjøkkenet mitt. Med tid og stunder skal jeg blandt annet forsøke å få med hele meg i bildet…

Sangen er en gammel svensk vise. Det passer hverken til ribberull, rødbetsalat eller kuldegradene ute. Den er mer et spontant uttrykk for lengselen etter varmere dager.

26 tanker om “videoblogg

 1. Hahaha! Dette er noe av det festligste jeg har sett på lenge- det sier noe om hvor fantastisk bra humor jeg har da!!!! Og sangen var himmelsk sammen med ribberull og rødbetsalat. Går inn i historiebøkene:-) Du skal ha for flott komponering med fin eggkurv i fronten- huet ditt så man jo ikke stort til…:-) Du fikk meg til å smile og skratt le her jeg sitter en stille kveldsvakt på NRK. Klem Kristin

 2. Forresten…. må ikke slurve med middagen bare fordi det "bare" er deg da… 😉 Vi andre eneboere klarer det vi! (innimellom) 😉

 3. Sant Siven, det er viktig å spise god mat uansett! Liker bare best å koke for et selskap, om det er 2, 3 eller 15 ;)Heldigvis har jeg både venner, unger og ei bra x-kona som til stadighet joiner meg rundt bordet.

 4. Må si jeg ble litt skuffet, kjente forventningen gradvis bygge seg opp rundt eggene i front, og så ble det ikke noe! Oppriktig talt litt misvisende, men godt forsøk!

 5. Jeg syns Den Hodeløse Kokkens første videoblogg var et hederlig forsøk, og det kan jo bare gå oppover herfra!

 6. Morsom, hodeløs kokk! Ikke imponert over dagens rett, men gleder meg til fortsettelsen, og ikke minst – nydelig sang!Trine ,)

 7. Kokkeprestasjon her i dag: Ikke imponertSangfremførelse: Imponert…:-)Godt å se at du har masse selvironi, og ikke tar deg selv høytidelig…du er skjønn…:-)Jane

 8. Takker for hyggelige kommentarer 😉 Jeg innser at det er et visst forbedringspotensialet på både mat & film. Det er godt at dere ikke kaster terningen her, det kunne blitt stygt, hahaSer at det er spørsmål om det er mulig med sangønsker. Send dem gjerne inn så skal jeg vurdere dem. SOm noen av dere vet så synger jeg ikke hva som helst…bortsett fra dette mgp-feilskjæret i 1997, haha

 9. Haha…du har gjort ett arti forsøk!!;) Jeg hadde dessverre ikke lyd, så jeg gikk glipp av den fantastiske musikken i bakgrunnen som du skryter av!;) Ser ut som du bærer preg av sparing på strømmen med en smule tykk genser, samt maten! I grunn lite delikat, men veldig realt hjemmemekka! MEN jeg liker det! Følger spendt med videre i din blogg verden!:) Lykke til!

 10. HA HA HA!! Fantastisk, Lars! Godt å se at selv gourmetkokker som deg tyr til en enkel middag i blant :)) Ribberull skal selv jeg klare! Gleder meg til neste innslag og neste vakre sang! ;)Lykke til- klem fra Kjersti S

 11. Hehe 🙂 Det var ukens beste,hærlig forsøk ;)Kan bare gå en vei etter dette!!!Ikke mye glamour over dette men hverdagslig og enkelt!!! Og det kan jo ofte være det beste !!Cecilie

 12. så bra dere ler, da er vi en gjeng!! Ønsker dere alle lykke til med ribberul og rødbetsalat – den er en sikker vinner 😉 L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *