Ragnalokk | Norges beste foodtruck

 En av de gøyeste trendene i matverden nå er FOODTRUCKS. Her finner man skikkelig mat, laget av entusiaster som koker på hjul. Dette er ekte streetfood, og må ikke forveksles med de rullende buene som spyr ut bakepoteter og kjipe pølser etter at utestedene har stengt.  

   
Da jeg spaserte over Youngstoget i dag stoppet jeg opp og tok en liten prat (og smak) med Martin Guin Troset, mannen som koker i foodtruck’n RAGNALOKK. Martin kunne fortelle at han etter bare noen ukers drift elsket den frie tilværelsen i truck’n.  
Her lager han streetfood-variasjoner på klassiske retter, han leker og mekker fine dining som han serverer i plastbeger.  
Jeg spiste både chili con carne med Røros-rømme og fritert lefse, og en fantastiske sellerisuppe med fenalår og nøtter.   
  Begge rettene kostet under hundrelappen og kan uten tvil konkurrere med de aller fleste av buns restauranter. Nå er kanskje ikke det så veldig underlig. Martin har nemlig jobbet som kokk på både Statholdergården og Smalhans før han ble omreisende foodtruck-kokk.  Foodtruckene har mye av æren for at festivalnorge og gatematen har fått et skikkelig løft. Så neste gang du går over Youngstoget, eller hvor nå en slik kvalitets foodtruck har valgt å parkere, stopp opp og spis noe skikkelig digg. Her får du nemlig mat som gruser både SevenEleven og kebabsjappa på hjørnet!  

   
Og skal du ha tidenes 40-årslag på klubbhuset er kanskje RAGNALOKK foodtruck’n som skal parkere på tunet og servere nattmaten?!  

  

1 tanke om “Ragnalokk | Norges beste foodtruck

  1. Tilbaketråkk: Revet gris i svele | lars spiser – oppskrifter & matglede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *