Skagentoast

 

Denne rekesalaten er perfekt på rause smørbrød eller som små munnfuller på melbatoast eller små skiver av en baguette. Oppskriften er til 2 veldig rause smørbrød eller som appetittvekkere for 10-12 stk.  
Dette trenger du: 

• 500 gram ferske reker

• 3 ss majones

• 3 ss lettrømme eller creme fraishe

• 1 rødløk, finhakket

• 1 neve revet parmesan

• 1 neve dill, finhakket

• Saften av ½ sitron

• Sort, nykvernet pepper

• Bittelitt Sukker

• Brød etter ønske

  

Slik gjør du det:

Start med å skrelle rekene, finhakk dill og rødløk. Finn så frem en bolle og bland sammen alle ingrediensene og smak til med pepper, sitronsaft og ei lita klype sukker.
 

 
  På bildene ser du at jeg har brukt både bagel, kjeks og små grillede skiver av baguette – bruk det som passer din anledning. Server skagenrøra sammen med en frisk eplejuice (f.eks Ringi) og nyt.
 

 
Håper du finner veien til matfeste, og lar deg inspirere og få økt matgleden. God Mersmak! 

    

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *