tanker om ferie, tenkt på ferie…

Merkelig med ferie. Jeg er ikke så bra på ferie. Det er som om jeg føler at jeg ikke helt fortjener det. Ikke det at jeg ikke har jobbet for feriepengene. Jeg jobber nærmere 150% stilling, enn 100 – sykehus, sang og skriverier. Jeg har et 100 år gammelt hus, 2 biler, 2 musefletter & Fruen…alt krever sin mann. Vanskelig å sette presist ord på det, men jeg føler at jeg burde vært et annet sted til en hver tid, også i ferien. Samtidig nyter jeg livet på reise.
I skrivende stund sitter jeg på terrassen på Antiparos og ser ut over lysene fra båtene som er ligger på svai i bukten utenfor. Museflettene ligger i sengene sine. Nr 1 spiller DS. Nr 2 nynner på en Lisa Børud melodi (grøss&gru). Fruen er i gang med bok nr. 3. Jeg følger halvt med på Spania-Paraguay på VG-nett og skribler ned ferietanker. Det er et godt liv, jeg vet det.

Vi har gjort unna 8 dager her i vårt ferieparadis, 6 varme dager ligger forann.Været er perfekt. + 30, en svalene bris, herlige strender, mengder is & brus.

Lange måltider med alle 4 rundt bordet. Solvarme museflettesmil.

Fremdeles penger på feriekontoen. En Frue som koser seg. Mobilen skrudd av på 8. dagen. Det er fantastisk å kunne oppleve det vi opplever. Som normann er jeg rene lotto-millionæren. Jeg ville ikke byttet ut situasjonen med noen annen. Alikevell er det jeg alltid en urolig fyr…som lengter til det jeg kjenner best Falkum, kokemonsteret, jobb, venner og dagliglivets gleder.

I morgen skal vi oppleve naboøya, Paros. Museflettene gleder seg til å cruise rundt fra stand til strand. Jeg gleder meg som alltid til å kjøre en «ny» bil – selv om det er en Suzuki-jeep. Fruen gleder seg til vind i håret.

Vi er en velsignet gjeng på tur, som gleder seg over der vi er – og som gleder seg til å reise hjem…

2 tanker om “tanker om ferie, tenkt på ferie…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *