Bare for å gni det inn…

En uke ferie er som dugg for solen, bokstavlig talt. For her er det SOL! Det er 6. morgen på Kouros Village. Link til hotellet vårt
Feriemoduset er fullstendig. Jentene måtte vekkes kl 10 i dag og ingen har stort behov for å stresse til stranden. Nå sitter vi på terrassen med utsikt over havnen i Antiparos. Fruen er i ferd med å returnere til meg, mens Harry Hole synger på siste verset. Museflettene koser seg med lett krangling og kortskrivning til museflettevenner på Falkum og besteforeldre.

Selv ser jeg gjennom gårsdagens bilder og hygger meg med hurtig bredbånd. Her er en smak av lykke…

Vår greske favoritt-restaurant
Vinen i Hellas er ikke alltid super(!) Derfor søker vi trøst i husets rosevin. Iskald og passende til kjøkkenet.
Et måltid uten tomatsalat & Tzatsiki er ikke et måltid her på øya
Fried zukini
Museflette 1`s favoritt – Kylling souvlaki
Grillet pølse fra den lokale slakteren
Meatballs in tomato-sauce

Dette er vårt 3. besøk til Kouros og Antiparos. Hver gang vi har vært her har vi støtt på en Oslo-familie. Fine folk med flotte unger, som både museflettene og vi voksne setter pris på.

Museflettesamling rundt kortbordet

Det er hyggelig å kunne dele noen av solnedgangene, strandlivet og middagene sammen med «sydenvenner». Jeg tar meg i å gremmes over det harry navnet «sydenvenner», men jeg lar det stå til og står frem som harrymann for noen dager. Nå ser vi frem til nok en uke med høy solfaktor, sene kvelder, late morgener, mengder mat, hyggelige folk og stadig minkende feriekonto…har nemlig kjøpt meg båt her nede (den til venstre)

3 tanker om “Bare for å gni det inn…

  1. Jeg kom tilfeldigvis over siden din, og dette tegner til å bli en av mine nye favoritt matblogger. Du har en utrolig bra snert i alt du skriver i tillegg til masse god mat. I morgen prøves hele hamburgermenyen din ut på nabotreff. Ha en fortsatt herlig ferie.Mvh Marianne

  2. Den nye båten – er det den HELT til venstre? 🙂 Skjønner dere har det DEILIG og det er dere vel unt! hils flettene!

  3. Hei Marianne! Så gøy at du liker bloggen. Håper bugerne gjorde lykke på nabofesten!Linda – jeg sa båt, ikke jolle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *