Fotball & Roastbeef

Jeg bor i Skien, nærmere bestemt på Falkum. I Skien er det et lag og laget heter ODD. ODD`s hjemmebane heter Falkum, og ligger 400 meter opp i gata. Jeg er klar over at noen med sponsormidler har fått tillatelse til å navngi stadionen vår etter energiselskapet sitt, men for meg og andre ekte ODDere heter stadion fremdeles FALKUM. Slik er det med den saken.
I dag er det kamp på Falkum. 3. runde i cupen, ODD møter Mjøndalen. Ingen ting er sikkert når det er cup, men ODD har alvorlige meritter med 12 cupmesterskap bak seg. At bruntrøyene får en tung vei hjem til Buskerud er sikkert…iallefall i skrivende stund.
Jeg er en av dem med fast plass på stadion. Jeg sitter ved min fars venstre hånd, hvor vi kappes i gutturale krumspring i den naive tro at det betyr en forskjell. For far & sønn betyr det en forskjell. Kampstart klokken 1800, museflette 2 i bursdag kl 1700, ferdig på jobb kl 1600…tidskjema kan sprekke. Mitt bidrag til logistikken er noen kjappe og gode smørbrød.
Dette trenger man:
Godt brød – jeg endte opp med et grovt speltbrød som fruen skar opp med kokkekniv- HALLO! Jaja, vi utfyller hverandre.

roastbeef – 130 g per hode

2 gode ss god majones – jeg sverger til Hellman`s og 1 toppet ss kapers

5-6 syltede, små-agurk kuttet i små biter. Smak majonesen til med salt pepper & sitron.

Server det hele med syltede sølvløk, syltede små-agurk, salt og pepper. 5 minutter tilberedningstid, 15 minutters spisetid, museflette 2 rekker pølser & gele og ODD vinner cup!
ODD GRENLAND – offisielle hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *