Lakris sammen med tørkede gojibær, knust kjeks og TINE`s Vanilje yoghurt blir hverdagen startet som en fest! Her er linken til mitt innlegg på YOGHURT.no
På en tur til København nylig slukket jeg over en lakris-butikk. Her var det pulver, sirup og alle tenkelige varianter av lakris. Jeg gikk berserk og endte opp med en pose med lakris i alle varianter. Lakris i cookies, desserter og til pannestekt fisk. Heller ikke yoghurt-frokosten har fått slippe unna den fantastiske smaken av lakris. Her finner du en oppskrift som har blitt en HIT her på Gutterommet. Oppskriften er til 4.
Dette trenger du:
1 beger TINE Vanilje oghurt
8 speltkjeks
1 raus neve tørkede gojibær
1 ts lakrispulver
Slik gjør du det:
Knus kjeksen grovt i en morter eller blender. Ha yoghurt i bollene. Dryss over knust
kjeks og gojibør. Sikt over litt lakrispuver. SPIS!
Innlegget er skrevet i samarbeid med TINE og Yoghurt.no