Yoghurt, gojibær og lakris

IMG_5837.PNGLakris sammen med tørkede gojibær, knust kjeks og TINE`s Vanilje yoghurt blir hverdagen startet som en fest! Her er linken til mitt innlegg på YOGHURT.no

På en tur til København nylig slukket jeg over en lakris-butikk. Her var det pulver, sirup og alle tenkelige varianter av lakris. Jeg gikk berserk og endte opp med en pose med lakris i alle varianter. Lakris i cookies, desserter og til pannestekt fisk. Heller ikke yoghurt-frokosten har fått slippe unna den fantastiske smaken av lakris. Her finner du en oppskrift som har blitt en HIT her på Gutterommet. Oppskriften er til 4.DSC_5055

Dette trenger du:
1 beger TINE Vanilje oghurt
8 speltkjeks
1 raus neve tørkede gojibær
1 ts lakrispulverIMG_5836.PNG

Slik gjør du det:
Knus kjeksen grovt i en morter eller blender. Ha yoghurt i bollene. Dryss over knust
kjeks og gojibør. Sikt over litt lakrispuver. SPIS!IMG_5834.PNG

Innlegget er skrevet i samarbeid med TINE og Yoghurt.noIMG_5838.PNG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *