ZERO – konkurranse


Jeg og noen fine matblogger-kollegaer har blitt utfordret av Tine til å lage en oppskrift på deres Piano vaniljesaus ZERO med bær eller frukt. Retten skal være enten en dessert eller kake. Selv syntes jeg at det mest fristende er å lage noe på norske bær i sesong, men åpner med dette blogginnlegget opp for innspill på hvordan jeg kan bruke vaniljesausen sammen med bær for å ende opp med vinneroppskriften. 


Greia er at jeg denne uken ber om innspill på blogg, instagram og Facebook. Neste uke så skal jeg sile innspillene og lage en dessert bassert på et eller flere av innleggene. Så ikke nøl med å komme med din drømme-ide til oppskrift på vaniljesaus og bær/frukt. 


Mange synes nok at vaniljesaus er kun en ting man nyter en gang i blandt, og jeg er i utgangspunktet enig. Nå har Tine Piano lansert en ny vaniljesaus Zero, uten tilsatt sukker og med 35% mindre fett. Det betyr at man kan unne seg dette til hverdag og fest. 


Så hva tenker du? Pai, iskrem, fruktsalat, kake, gelé, mousse… kjør på og send meg gode innspill! 


Og hvilke bær eller frukt tenker du løftes spesielt mye av vaniljesaus – blåbær, multer, epler, pærer, appelsin, jordbær, fersken, melon, bringebær, fiken…? Jeg er lutter øre og gleder meg til å lese forslagene, og ikke minst lage vårt felles forslag i denne konkurransen.


Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Tine, men vaniljesausen er så god at jeg blogger gladelig om den. Hadde den ikke vært det ville jeg takket nei til å delta i «konkurransen» 

3 tanker om “ZERO – konkurranse

  1. Hvis du kan bruke frukt som plommer/kirsebær i stedenfor bær: lag en mokka semifreddoservert med nøttekrokan laget feks med Nøttefabrikkens trippel, pluss en plommekompott med feks litt stjerneanis. Server med vaniljesausen til eller bruk den som ingrediens i semifreddoen. Alt 2: bruk vaniljesausen i stedenfor fløte i en pannacotta med raspet mandarinskall i. Lag enten en «fruktblanding» med marinerte appelsinfileter og bringebær til + raspet sjokolade eller en blåbær/jordbær/melis/basilikum/mynte røre til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *