Laos og Vietnam next!

I oktober 2015 sendte min tidligere partner in crime (les: ekskone) meg en link hun hadde kommet over på nettsidene til Magasinet Reiselyst. De søkte etter en testreisende som kunne oppleve Laos og Vietnam. Vedkommende måtte kunne skrive, fotografere og dokumetere. Jeg skrev en søknad og sendte inn noen bilder. Så glemte jeg det hele, inntil jeg fikk en telefon fra et ukjent telefonnummer, en torsdag kveld i februar. «Hei, det er fra Magasinet Reiselyst! Du har vunnet konkurransen om å bli vår testreisende til Vietnam og Laos» Jeg skjønte nada, og klarte ikke engang å huske at jeg hadde søkt på dette året før. Lang historie kort – over 1500 personer hadde skrevet en søknad og sendt inn bilder, og de hadde valgt den skalla, matglade mannen i Skien. Det ble en litt absurd kveld – glad og ør la jeg meg og tenkte at slik må det være å få telefon fra Norsk tipping på Hamar. 

 I dag er dagen. Vi (jeg fikk lov til å ta med en venn på tur) setter oss på flyet fra Oslo til Bangkok. Hva som møter oss skal jeg love å dele med dere underveis. Følg med på magasinet reiselyst sin blogg og Instagram profil. Selv vil jeg i tillegg poste på Snapchat og Instagram @larsspiser – og her på bloggen så klart.
Jeg har aldri opplevd Vietnam eller Laos tidligere, og gleder meg utrolig til alt som måtte komme. I de siste ukene har det gått mange spennende e-poster mellom Ole Andreas i OrkidéEkspressen. Han har sydd sammen en reise for oss som ser ut som et eventyr allerede.

  Kroppen er sprøytet full av diverse vaksiner, pass og visum er klart, museflettene har blitt klemt og kysset (minst 1000 ganger) og jeg er klar for tur. 

Reisen er sponset. Det betyr at det er reisen, og ikke undertegnede, som er kjøpt og betalt. Jeg reiser som en vanlig turst som vil dele mine opplevelser. Håper du vil bli med på turen! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *