Nimb – bare opplev det!

 Noen ganger vil man bare forsvinne, nyte, elske, leve og kjenne roen. Noen søker til havet, andre til fjellet, mens andre må til storbyen for å virkelig kjenne at de lever. Jeg elsker både hav, fjell og storby, og søker ofte gode opplevelser borte fra hjemmet. Alt har sin tid, men noen ganger ønsker man å oppleve alt på en gang – på Nimb fant jeg et slikt sted. En rolig oase som renner over av velvære, fantastisk mat og mulighet for late dager a midt i københavnsk hektiske og deilige sentrumsgater.  

   Nimb er hotellet som har tenkt på alt du drømmer om, og alt du ikke visste du drømmer om. Og ja, jeg ble sponset da jeg var der – slik sett er jeg kjøpt og betalt, men tro meg – dette stedet vil du bare oppleve. Jeg gleder meg som et barn til å ta med meg den jeg elsker en dag for å oppleve frokosten, blomstene, high tea, vinoteket, restaurantene og den fantastiske følelsen av å bli båret gjennom dagene.  

    
 Selv om jeg lever et hektisk hverdagsliv med jobb, barn, tidsfrister og stress, eller kanskje nettopp derfor, er gleden over å oppleve kontrasten til en slik følelse av luksus så uendelig deilig. 

Resepsjonen er en enkel neddempet liten affære, hvor det er personalets service som skinner fremfor rommet, men så starter det – opp trappen og inn i den fantastiske BAREN – high tea med blomster, møbler, kunst og fyr på peisen. Her serveres den klassiske «high tea» hver formiddag. På kveldstid er dette et herlig sted å sette seg ned å bare være, nyte og hygge seg med selskapet sitt. 

  Nimb er bygget som et maurisk palass mitt i hjertet av København. Det ligger med Hagen sin inn i Tivoli, 50 meter fra sentralbanestasjonen og 100 meter fra Rådhusplassen. Her finner du 17 individuelle rom / suiter som vil tilfredsstille selv den kresne prinsesse. 

Er du nysgjerrig på hva som kan oppleves i København så sjekk ut Visit Copenhagens sider HER

    
 
    
 

Frokosten er også noe man velger å stå opp til når man bor på Nimb. Buffeten bugner over av godsaker og kokkene på kjøkkenet sørger for at du får egg og bacon tilberedt som du ønsker det. 

  


  

Lenger unna det ekle eggepulveret som benyttes på 90% av dagens hoteller er som dugg for solen.
Nimb har flere restauranter både for sine gjester og andre besøkende. Fru Nimb er en klassisk smørbrødrestaurant, Nimb Brasserie, et Vinotek med servering av kveldsretter, mens Nimbs «Bar’n’grill» er et oppgradert, klassisk steakhouse. Selv spiste jeg der. 

 
 Stegt pighvar, ristet kål, musling creme og persille ☝🏼️

 Friteret kalvebrissel, morkler og kantareller, blanquette sauce og trøffel:

 Surf’n’Turf (oksemørbrad, hummer og pannestekt foie gras):

 Ananas med kokos sorbet og hvid chokolade:

 Den største utfordringen med å bo på Nimb er 1) Du vil ikke gå ut av døren 2) Det skal betales for. Løsningen er følgende: 1) ikke gå ut. Bare vær der og nyt det. Resten av København kan du oppleve en annen gang 2) enten bader du i cash og betaler med lett hjerte ellers så sparer du en stund som jeg må, og kliner til når den rette anledningen byr seg!  

Selv var jeg så heldig å være invitert av Visit Denmark på denne turen, og saken er skrevet i samarbeid med dem #sponset 

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *