Maaemo

  Uken før Maaemo fikk sine første to stjerner i Guide Michelin booket jeg bord for første gang på Norges mest omtalte, og beste (mener jeg) restaurant. Om en uke skal jeg tilbake foe å oppleve Esben Holmboe Bangs fantastiske matunivers. At det skjer nå er ikke tilfeldig. Ryktene i matnerdenes verden forteller om meget hyppige besøk fra de franske inspektørene de siste månedene – og det kan bety at Maaemo blir vurdert som verdige for den tredje stjernen. Vi venter i spenning! 

  Den 13.februar er vi altså på plass. En gjeng foodies – noen kjente, noen ukjente. Vi har blitt anbefalt chefs table og gleder oss til å få lov til å se kokkene på nært hold. To av de fine folkene jeg har til bords er kvinnen bak flere blogger om mat og vin, Linn Johnsen, og Anders Husa som driver bloggen www.andershusa.com. Begge disse er verdt å følge om du vil holde deg oppdatert på bordets gleder i Norge, Danmark, Sverige, Belgia og Frankrike. 

   
Vil du lese om mitt første besøk på Maaemo så finner du linken HER

Anders har også tidligere skrevet om sitt besøk på Maaemo – klikk HER og sjekk hva han skriver fra sitt besøk der. 

Her kommer en bildekavalkade over de rettene jeg fikk servert i 2012. Så gleder jeg meg til å dele inntrykkene og matgleden fra 2016-besøket om et par uker. Stay tuned!  

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 Jeg kan nesten ikke vente med å gå over denne broen til Barcode, stappfull, lykkelig og mett, neste lørdag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *