Yoghurt, eple og ingefærhonning

DSC_5080

Noen dager gidder man bare ikke å finne frem alt pålegg, skjære brød, koke egg og steke bacon. Selv har jeg det slik, særlig når jeg er hjemme alene på late lørdager. Alikevel elsker jeg å spise godt, få i meg litt kroppsbensin og sette meg ned i 5 minutter. Da kan for eksempel denne retten være en super start på dagen. Noen av mine venner vil også si at jeg er ei jåla (selv liker jeg å kalle det estetiker) så jeg liker å finne frem noe fint å ha maten i eller på. Oppskriften er til 4.DSC_5067

Dette trenger du:

  • 1 stort beger TINE naturell Youghurt
  • 4 ss akasiahonning
  • 1 ss revet ingefær
  • 4 ss grovhakkede mandler
  • 1 eple,kuttet i tynne skiverskiverDSC_5071

Slik gjør du det:

Riv ingefør og hakk mandlene. Bland dette sammen med honningen.DSC_5055

Vask eplet og kutt det i tynne skiver.

Fin frem en dyp skål, ha i yoghurt fordel honningblandingen og pynt med epleskivene.DSC_5075

SPIS!

Dette elsket alle tre her hjemme på kjøkkenet mitt. Her blir det både kremet yoghurt, en knasende og litt spicy honning med nøtter og en friskhet fra epleskivene. En digg start på dagen!DSC_5080

Dette innlegget er skrevet på oppdrag for TINE, og her kan du se oppskriften på Yoghurt.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *