JULEGAVE

For en herlig tid vi har i vente. Gårsdagens snøfall her hjemme fikk frem glede og forventning til alt vinteren og julen har å by på. Museflettene løp ut og skrapet sammen snøfiller til små skitne snøballer, produksjon av gavelister ble i gangsatt og ivrige fantasier om mandel i grøten ble plutselig både naturlige og selvfølgelige.

en benk i byen kan være et hvilested og «hjem» noen måneder i året. Nå kommer snøen…

Samtidig med denne yre gleden over livet, jula og alt det fine som skal komme lanserte Kirkens Bymisjon sin jule-kampanje «Gled en som gruer seg til jul». Ved å sende en sms til 2490 gir du 2 middager til noen som faktisk gruer seg til jul.

Jeg oppfordrer alle dere som leser bloggen min og som har mulighet til å være med å støtte Kirkens Bymisjons sitt arbeid blandt dem av oss som trenger en håndsrekning i en tid som kan være alt annet enn enkel for de som sliter med å få endene til å møtes, de som  kjemper om verdighet i en hverdag med rusmidler og psykiske plager. 80 kroner er for de fleste av oss ikke mer enn to kaffelatte på café, for andre kan det være et mettende måltid i en kald hverdag. Ikke se på dette som mas eller en mulighet til avlat, men som en fin mulighet til å bety en forskjell for noen.

Jeg, som de fleste andre, stresser i vei om dagen. Arbeid, barn og aktiviteter krever sitt. Samtidig er jeg klar over hvor heldig jeg er som vokste opp slik jeg fikk mulighet til, har relasjoner inntakt og er velsignet med varm bolig og nok mat på bordet. La oss være takknemlige og vise takknemlighet ved å hjelpe litt!

Ha en fin tirsdag!

3 tanker om “JULEGAVE

  1. Jeg er enig med deg; dette er det verdt å støtte opp om:) Det er faktisk ganske deilig å bruke 2 min hver dag til å tenke hvor heldig jeg er med alt jeg har!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *