O, lykke

Jeg er fullt klar over det – dette er helt på siden av hva man skal finne seg i å lese om på en matblogg. Men nå har det seg seg slik at det blåser jeg i. For jeg er nemlig den stolte eier av et smykke av en bil, Citroen DS5.

Bare måtte dele det med verden! Jeg er som en 5-åring på julaften!

God helg

10 tanker om “O, lykke

 1. He, he, Lars!!! Dette er ikkje ein bil! Dette er ein doning, som vi seier på Sunnmøre! Om eg kjem til Oslo i september så får eg vel vere med på ei god, gamaldags rånerunde???

  Men når det kjem til mat, så er det vel streng forbudt med den slags ombord i denne doningen???

 2. Hahahahahaha! Mannfolk og bil assa! Vel, vel, jeg kjenner igjen lykkefølelsen man får av å endelig eie noe man syns er bare helt toppen kult, tøft, lekkert osv. Grattis med bil, mao! 😉

 3. Gratulerer med nydelig kjøretøy! Fantastisk flott bil, altså!! Står på ønskelisten her i huset også, men gamlebilen med plass til alt må gjøre sin misjon ferdig først…. I mellomtiden nyter jeg min lille, snertne DS3 som virkelig er en super bil nr.2!! Kos deg med nyanskaffelsen- rart hvilken glede det gir å ha bilen med «det lille ekstra» 🙂 Hilsen fra Sørvest

 4. Lun kjerre! Grattis 🙂

  For øvrig enig med LM – viktig å presisere hvordan råvarene har blitt fraktet.

 5. Og du kan sikkert spise i bilen……

  Evt lage oppskrifter på picnicmat som kan tas med i bil, mat som kan nytes i bil istedet for møkkapølser kjøpt på unevnelige bensinstasjoner, barnemat som kan nytes i baksetet uten å grise ned alt for mye osv.

  Kos deg med ny bil og kjør forsiktig!

  • spise i bilen – er du gal Vigdis! Her må det spises i grøftekanten fremover 🙂

 6. Hei, jeg har selv nylig fått en ds 5, min er hickory brown og jeg har akkkurat hatt den i en uke og fått prøvekjørt den til sørlandet og hjem til oslo. En fryd for øyet og en drøm på veien. Vet at Jarle Bernhoft nå nylig har fått en sort ds5 etter en stund å ha kjørt ds4. Skulle det ligge til rette for dannelse av en klubb, så er jeg interessert… !

  • Hei Reidar (kkv, ikke sant?! – takk for sist 🙂 )

   Gratulerer med ny bil – er den ikke bare helt herlig! Jeg bare gleder meg til hver kjøretur selv. Hadde faktisk bestemt meg for å kjøpe en Q3, men etter 3 minutter i DS5`n var jeg solgt! Som en kuriositet kan jeg jo (stolt) si at jeg var den første som bestilte den i Norge.

   Jarle B er i godt selskap, og en klubb burde vi nesten hatt. Jeg blir gjerne med!

   Om jeg ikke husker helt feil så er du en gammel Alfa-mann? Å gå fra Italia til Frankrike kan være vanskelig har jeg forstått 🙂

   Strålende (bil)ferie til deg! L 🙂

Det er stengt for kommentarer.