ARAKATAKA

ARAKATAKA – har blitt en fast konsert-restaurant for meg. Stedet ligger 20 meter fra Rockefeller og er det perfekt stedet å raste før man hiver seg ut i musikalske eventyr. Dette er en litt utypisk restaurant. Den er en blanding av low-key, fancy, rimelig, kjempe bra og skuffende. De serverer en 5-retters meny, som du kan spise 3, 4 eller 5 retter fra. Vinutvalget er ikke stort, men det finnes så absolutt godbiter her – som f.eks Stephane Tissot hvite – en kanon fra JURA.

Sugardaddy & undertegnede spiste litt forskjellige godsaker – noe ok og noe eventyrlig bra. 

 

Anthony Hamilton var mannen vi ventet på denne kvelden, og tro meg – det var så verdt ventingen. AH er en av mine r&b/soul-favoritter – sjekk han ut her:

Bildene (bortsett fra noen iphone-photos) i denne posten er tatt med mitt nye kamera Fudji X10 – my new love! Et lite kompaktkamera som leverer eventyrlig kvalitet med tanke på hvor lite og hendig det er. Også videoopptakene er skikkelig bra. Jeg har sjekket en del (les: MYE), og dette er kvalitet for hver krone. Sjekk det ut her:

 

med en TRIPOD har du alt du trenger for å ta supre bilder i kleint lys uten å måtte drasse på fotobagen

 

7 tanker om “ARAKATAKA

 1. Arakataka og broren Ylajali er alltid verdt ett besøk; ikke alltid de står til forventningene men det er alltid noen gode smaker som får meg til å løpe rett hjem på kjøkkenet – full av inspirasjon! Dekonstruksjon av deres retter er alltid noe jeg forsøker å få til – for å så konstruere det på mitt kjøkken;) Etter mange forsøk, mye testing så hender det at jeg er heldig og får det til 🙂 Du er hjertelig velkommen til en smak når du er innom på disse kanter 🙂

  • Ylajali og Rven Ramsvik er fantastisk – der har jeg tilgode å bli skuffet 🙂
   Så gøy at du forsøker å gjenskape rettene dens – det har ikke jeg våget meg på…
   Jeg smaker mer enn gjerne

 2. Tilbaketråkk: Arakataka grünerløkka oslo | Restaurantanmeldelser

 3. Tilbaketråkk: Ukens restaurantanmeldelser 2012 (uke 15): Arakataka,Le Benjamin,Ekebergrestauranten,Onda Sea,Riwaj, Mat og Mer,Lofthus Samvirkelag,Sushi Tokyo | Restaurantanmeldelser

 4. Tilbaketråkk: Arakataka - andershusa

Det er stengt for kommentarer.