nerde-kurs

Jada – har vært på kurs. Jeg sier det med det samme. Jeg er ikke så sterk på kurs. Jeg har deltatt på et utall kurs med jobb opp gjennom tiden, men dette var faktisk det aller første kurset jeg har reist på av «egen, fri vilje».

slik ser blide matbloggere ut - fine folk!

Som en av bloggerne som blogger under Matprat sin bloggportal var jeg invitert sammen med noen gode blogg-kollegaer til en Oslo-weekend.  I løpet av helgen skulle vi prate og diskutere, delta på fotokurs, spise, drikke og hygge oss. Og tro det eller ei – det er utrolig fint å være sammen med andre «nerder». For det er det vi er. Jeg hadde vært i lokalene til matprat i under 1 minutt før vi var igang med å diskutere mat, koke-teknikker og restauranter. Jeg sier det høyt – dette er er et merkelig miljø – og jeg elsker det!

super-chef Magnus SANG for oss!

Magnus lagde også mat mellom låtene!ohlalala

eplerSender en takk til de fine folka på Matprat for en super helg i hovedstaden. Takk til fine bloggere. Takk til Internasjonalen for servering ut i natten!

4 tanker om “nerde-kurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *