Bloggen på glosset papir

Allerede i juni feiret vi jul på Falkum. Jeg ble kontaktet av Foreldre & Barn med forespørsel om jeg kunne lage julefesten man bare MÅTTE ha med seg. Festen hvor møte mellom menneskene var viktigere enn de 7 slaga, og hvor det skulle være viktigere med hyggen enn vaskingen i forkant.

Tanken var at dette skulle være festen hvor venner kunne komme som de var. Festen som skulle oppleves som et lettelsens sukk inne mellom alle de obligatoriske familieselskapene.

Matmessig ønsket jeg å bruke de klassiske jule-råvarene, men gi rettene en annen vri en de helt klassiske måtene å få dem servert.

Oppskriftene på disse rettene finner du i Foreldre & Barn`s julenummer. Jeg vil også blogge om dette når julen nærmer seg. Da vil du også få bilder av hele «koke-prosessen» for hver enkelt rett – så følg med!

 

 

 

 

 

Museflettene ble «litt» stolte da bladet dumpet ned i postkassa på fredag. Stolte tok de med seg «sitt» selskap på glosset papir til mamma`n.

8 tanker om “Bloggen på glosset papir

  • Jul er fint, selv i juni 😉
   Selv om jeg er pappa og alene med jentene føler jeg meg heller ikke helt som representant for målgruppen jeg heller – det virker liksom litt dølt, haha

 1. Hei og gratulerer med «ny» blogg, den var lekker! Og artikkel! Og jenter! Her er det bare å gratulere 🙂 Bor du på Falkum i Skien? Har de beste sommerminnene derfra, mormor og farmor min og hele slekta til farmor bodde der! Ciao!

 2. Hei Lars

  Du har en flott blogg, jeg er stadig innom og snoker 🙂 Alt er bra på alle måter, bortsett fra en liten litt irriterende ting. Når jeg scroller nedover i innleggene dine går det ekstremt tregt når jeg kommer til bildene. Over teksten går det fort (men ikke så fort at jeg ikke får med meg hva du har skrevet da, hehe), men bildene hakker veldig. Er det siden din, eller pc`n min tror du?

  Hilsen Mona i nabobyen i sør 🙂

  • Hei Mona! Takk for hyggelig kommentar! Som du kanskje vet har jeg nettopp flyttet bøoggen over på WordPress. Jeg er redd det er siden og ikke din maskin som er treg – jobber med saken! Takk for tilbakemelding 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *