Sommeravsluttning & adventsfest

Dette må være uken Gud glemte. Om eks-fruen og jeg hadde klonet oss ville vi alikevel ikke kommet i mål denne uken. Avsluttninger i barnehage og på skolen, barnebursdager, danseoppvisning, jobbavtaler og trening – 36 timer ut i denne uken føles det som om vi har produsert familielogistikk for minst en måned.

Pepperkakebaking
For å toppe det hele av hadde jeg klart å takke ja til å gjøre et matoppdrag for et magasin med tema «Julefesten du ikke vil gå glipp av» – hvilket magasin kan jeg ikke si nå, men det kommer det mer om når julen faktisk nærmer seg.
Asiatisk ribbe
Andebryst & julesalat
Tanken bak artikkelen er julefesten hvor det ikke skal være stress, maten god for både barn og voksne, og samværet er viktigere en nystrøket skjorte. Et konsept som passer meg som alenepappa og matmann perfekt.
Enerrøkt & eplechutney
Festen ble arrangert hos minenaboer. Rundt bordet var det både «mine og dine barn». Eks-Fruen joinet oss også på slutten av festen og fikk smake på godsakene. Hun mente at ribba var så god at hun nesten angret på at vi ikke bodde under samme tak lenger (ler).
Spyd med grønnsaker, julepølser & medisterboller
Jeg valgte å bruke tradisjonelle jule-råvarer, men å presentere litt alternative smaker og sammensettninger som du ellers ikke velger til den klassiske julefesten. Oppskrifter og fullt innlegg om dette kommer til jul.
Ørret & jordskogg-suppe
Riskrem & kirsebærsaus
I dag har vi tradisjon tro vært på «picnik med fremtiden» – Skoleavsluttning med Lunde Barneskole i Lundedalen. Fullt av yre barn, jamnt over blide voksne og solskinn med torden i det fjerne!
Mye har endret seg i livet siden sist skoleavsluttning,men noe er ved det samme – eks-fruen og jeg er øre og hadde ikke husket å ta med alt vi burde hatt med. Det fine er at humør og innstilling er på topp – og både Musefletter og foresatte hadde en fin ettermiddag!

3 tanker om “Sommeravsluttning & adventsfest

  1. Gleder meg til oppskriftene kommer:) Dette så kjempegodt ut og gir fin inspirasjon til julefester (som jeg ikke skal tenke på før om 5-6mnd)…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *