Lars spiser, drikker & synser på God Morgen Norge, TV2

For en herlig dag! En ting er at solen skinner, men bedre er det at jeg fikk lov til å gjeste TV2`s God Morgen Norge (GMN) i dagtidlig. En super mulighet til å få promotert bloggen og samtidig få hilse «live» på Trine fra «TRINE`smatblogg»
Er du ny som leser av bloggen så velkommen skal du være. Er du en av de trofaste så vet du det fra før – DU er velkommen!

Jeg har jo gjestet GMN mange ganger tidligere, men da alltid som sanger med Oslo Gospel Choir, som korist eller som meg selv. Jeg foretrekker klart å være der som matblogger – som sanger må man nemlig møte opp kl 0600 for å gjøre lydprøver, og jeg liker å sove på den tiden av døgnet.

Velkommen til å følge med videre på mat, drikke, synsing og livet på Falkum. I dag blir det avsluttning på svømmetrening med museflettene og ODD-Rosenborg på Falkum – så mat kommer det først i morgen. Heia ODD!

På TV2`s nettsider kan du se videoinnslaget som ble vist på GMN i dag – trykk på linken under;
Her kan du se videoinnslaget som God Morgen Norge har laget fra Museflettene og min stressa hverdag

10 tanker om “Lars spiser, drikker & synser på God Morgen Norge, TV2

  1. Jeg kommer til å ha laks til middag denne uken, helt sikkert! Spennende å se både deg og Trine på GM-TV. Trine sin blogg har jeg fulgt en god stund, mens din er ny for meg. Og siden du havnet i Frokost-TV havnet altså jeg her hos deg. Og jeg kommer mer enn gjerne tilbake.:-)Hilsen GAWOhttp://on2wheels-gawo.blogspot.com/

  2. Fin blogg Lars! Oppdaget bloggen din på frokost-tv idag, og kommer til å følge deg videre.Blir litt stresset av svart som bakrunnsfarge og hvit tekst, skulle se på tv samtidig som jeg leste, men ser bare striper på tv-en… Typisk jente?Ha en fin dag med museflettene!Anne

  3. Heisann Lars!Tenkte bare jeg skulle fortelle deg for en fantastisk inspiererende blogg du har! Oppdaget deg på God Morgen Norge idag, og har sittet resten av dagen og lest side opp og side ned på bloiggen din. Du har et så levende språk, og tar flotte bilder sammensatt med en hektisk og morsom hverdag i ord, og det klaffer fullstendig for meg!Godt jobba og lykke til videre!Silje Raymondsdatter

  4. Flott blogg, fant den som de over på tv idag. Skal teste ut noen av rettene dine denne uka!Mimrer tilbake til '99. Venninnegjengen kjørte CD-en din på replay gang etter gang. Herlighet som vi koste oss til din musikk! Kommer ikke ut med noe mer snart?Tonje

  5. Har fulgt deg en god stund og koser meg med bloggen din. Kjempegøy å se deg "live"klem fra Elisabeth 🙂

  6. Tusen takk for hyggelige kommentarer, og VELKOMMEN inn i min litt merkelige verden av mat, vin og synsinger! Supert at dere følger med. Jeg håper dere vil bli både inspirert og underholdt her inne! Klem, LarsDel gjerne bloggen videre med folk dere kjenner på Facebook eller andre steder!

  7. Fra og med i går elsker jeg denne bloggen.Inspirasjon til tusen.Er kokkeutdannet og fra samme by og nesten samme sted som deg.Nydelige musefletter du har.Håper dere koste dere masse på svømming i går.Klem fra Skiensjente eller dame om du vil

  8. @Skiensjente eller dame om jeg vil ;)Så hyggelig med sam-bying som deler gleden ved mat og som også liker bloggen – det var fint!Velkommen `inn` til meg – Lars

  9. For en flott og inspirerende blogg! Herlig reportasje på gmn i går, herlig mat, herlig hus, herlige bilder, herlig stemning! (Og herlige tallerkner – hvor er de fra?)Har i likhet med andre kost meg gjennom bloggen din etter gmn i går. Lengtet plutselig veldig etter sommeren da jeg leste de fine AP-innleggene dine. Det er vårt paradis også, og snart går ferden tilbake Kouros igjen. Takk for titten, her var det fint å være!Kika

  10. Fantastisk inspirerende blogg!! Mange flotte bilder av fristende retter, som vekker smaksløkene og lysten til å prøve selv. Og sist men ikke minst så skriver du engasjerende og morsomt! I love it! Kommer snart tilbake =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *