GOD PÅSKE

Det er onsdag i påskeuken. Museflettene har kommet hjem til meg igjen etter en begivenhetsrik uke hos moren sin. Første påske for små og store med ny familiekonstelasjon – rare, men fine dager.
Farmor & farfar kom innom med en hyggelig overraskelse for store og små i dag. Gode skinker og pølser, hjemmebakte kaker, påskeegg og en vanvittig Riesling auslese, 2002 fra Molitor. Slik skaper både glede og takknemlighet!
Nå starter det. I morgen, skjærtorsdag er dagen hvor Jesus og disiplene delte det siste måltid, Judas forrådte Jesus og i løpet av natt til fredag skal Peter fornekte at han kjente Jesus. Fredag er dagen Jesus blir korsfestet, lørdagen handler vi mer mat og søndagen er oppstandelsesdagen (påskeevangeliet i full fart – så har du kontroll på dagene)
Ønsker alle følgere av bloggen en velsignet påskehøytid. Kos deg med folkene du omgir deg med, mat & drikke, fri og tid til ettertanke. Ta deg tid til å lytte til Sondre Bratland & Nils Petter Molværs tolkning av den gamle påskesalmen «se vi går opp til Jerusalem». Det er vakkert, og i teksten ligger hemmeligheten.
«ikon-egg» kjøpt i St.Petersburg i 1990

1 tanke om “GOD PÅSKE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *