«pølsegave»

Det har vært en lat helg med Museflettene. I grunn veldig deilig å ta det helt ned. Lange frokoster, aketur, filmkos og som publikum på MGP-delfinale i Skien. Noen aktiviteter supert for far, mens andre supert for de små.

Matmessig har det vært mye boller, pasta og suppe, men vi har kost oss veldig alikevel. Skal innrømme at det er litt uvandt å ikke ha f.dFruen i huset, og at det er litt kleint å koke så voldsomt for (bare) meg selv. Så i tiden fremover må jeg  fylle opp huset med venner og kjente som jeg kan utsette for kokingen min – og det er igrunn veldig lystbetont!
I dag fikk jeg besøk av min søster &co. Hun hadde kommet hjem fra en Spaniatur i natt og hadde kjøpt med seg godsaker til sin bror. Det er søstra si det! Ferske chorizopølser og god skinke. Slik varmer og inspirerer – TAKK.
Nå gleder jeg meg til å finne på noe å lage av de fantastiske råvarene – følg med til uka!
Helgens høydepunkt for 2 av 3 i huset har uten tvil vært MGP-delfinalen i Skien som gikk av stabelen i går. Museflettene var elektriske og yre. Utstyrt med hjemmelagde plakater og klare favoritter danset de seg inn i natten til GP-musikken. Til å være en gammel GP-artist selv må jeg si at mine egne følelser rundt musikken er overaskende kjølig, men når man ser ungenes glede over elendigheten er det bare å danse med. 
Som en øvelse i ydmykhet legger jeg ved et av min mørke øyeblikk, haha

9 tanker om “«pølsegave»

  1. Ser virkelig fram til gode mattips om spanskepølse og alt det andre lekre vi finner på marked og butikker her i Spania. ;-)Takk for lånet av søster og niese i 5 koselige dager. Alt godt til deg fra Eirin.

  2. De pølsene så farlig gode ut. Her er middagen akurat spist. Bakalao. Er vel en sv mine favoritter. Høres ut som en herlig helg med museflettene. Og den sangen husker jeg godt 😉 ha en fin søndags kveld. Her er det bading sv minstemann før kokken skal godkjenne marknaden jeg har laget til kyllingen i morgen

  3. Du har rett, Lars, det fineste er å lage mat til andre! Jeg har vært syk hele uka, så her har også matlagingen vært sådär.

  4. så gøyt!!spanse pølser er eksotisk vettdu! og så flott blogg, mange lekre oppskrifter.. fant bloggen via eirin, felles venn… jeg var naboen din da du var liten gutt, tida flyyr! husker deg i MGP finalen stooor stas, du er råflink!hilsen magny:o)

  5. @ Eirin – Misunner deg markedene i Spania!@ Guro – håper den marinerte kyllingen samkte ;)@ Kjøkkentjeneste – ja det er kjipt nå lysten til å koke ike er der. Enten det er pga sykdom eller fordi man mangler noen å koke for. Jeg er heldig som har f.d. Fruen som nabo, og det betyr at vi kan spise middager sammen med jentene alle 4 en gang i blandt. Ellers så er det jo fint med slekt og venner som amn kan utsette for koking 😉 Håper du er i form igjen – L@ Magny – takk for hyggelig kommentar. Er du den MAGNY, fra Oddfrid?! I så fall hei – det var jo veldig hyggelig 😉 Alt godt til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *