MUSEFLETTEPARTY

HURRA – Den fineste jenta en pappa kan ha, Museflette 1 fyller 9 år!
Vi startet med festivitas med slekta i går, og i dag er tiden kommet for de fleste småbarnsforeldres mareritt – BARNESELKAP.

Selve forberedelsene har f.d.Fruen og jeg delt broderlig på – så noen kaker stekes hos henne, og noen stekes hos meg.

Musefletta har ønsket seg følgende; Muffins med rosa pynt, sjokoladekake med dinosaur-pynt, rød gele og pølser.

Om dette er på bakgrunn av egen gane, eller et gruppepress blandt 9-åringer på Falkum vites ikke. Det eneste viktige for oss er at det skal bli akkurat som Musefletta drømmer om!

Museflette 2 fikser glasur til muffinsene – pappas jente det!
Museflettene hadde laget egne bordkort til gjestene – sweet

Dette er den første bursdagen f.d.Fruen & jeg har arrangert sammen uten å være sammen. Vi har alltid vært bra på slikt tidligere, og jommen så er vi det fremdeles. For de av dere som har lest noen blogginnlegg så vil dere kanskje ane to tydelige personligheter her (ler). Etter at vi sammen har klart å forspille mulighetene til å leve godt sammen, bruker vi nå denne og kommende muligheter til å leve godt side om side. Med stor fare for å være naiv – dette virke

Fine jenter som feirer som kun prinsesser kan

I skrivende stund er det stille etter stormen. Mengder av fine 3. klasinger har blåst liv i huset – herlig! Musefletta strålte om kapp med venninnene sine. De holdt taler for hverandre og lagde «show». Kaker og pølser har blitt fortært, og vi voksne kan sette oss ned med beina høyt i hvert vårt hus og vite at dette ble en super dag for en super museflette!

Legger ved et bilde av et av kortene Musefletta fikk. Les og lær – det er mye som forsvinner på vegen inn i voksenverden, ta det tilbake!

6 tanker om “MUSEFLETTEPARTY

  1. For et fantastisk kort, rett frem og vakkert…Vi voksne har mye å lære av våre søte små.Det er første gang jeg legger igjen et spor her, men tiden er kommet for å si at du har en meget inspirerende blogg, maten du lager slår meg helt ut, også skriver du så innmari bra!Jeg er nok en av dem som misunner dine middagsgjester, ved det bordet tror jeg det serveres mye herlig.Ha en fin ny uke;)Monica

  2. Mange store gratulasjoner til Musefletten som har bursdag. Så flott at de voksne kan jobbe side om side, det betyr utrolig mye for barna(skriver av erfaring)…..

  3. @ MammaHåland – ikke sant. Bevare barnet i seg er viktig – da kanskje man klarer å sette ord på viktige ting, som vi voksne ofte kvier oss for…Supert at du liker bloggen!!@ Fru Tunheim – takker for gratulasjon. Resten sier jeg AMEN til 😉 vh Lars

  4. Jeg syns Museflettas meny var topp, jeg – er det ikke sånn bursdagsmenyer skal være? I alle fall mens de er små, bare vent – om noen år disker du opp med sushi og sjokolademousse til 15åringen din!Håper Tuva koser seg dagen derpå, med alt hun fikk til bursdagen sin!

  5. Heissan Sveissan:-)Noen ganger i livet er det jo sånn at man faktisk er en bedre forelder på hver sin kant, enn det man er sammen. Og de viktigste i livet er ungene! Jeg er sikker på at dere løser dette på en utmerket måte! Mange gode klemmer fra Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *