lag-din-egen-pizza-party

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen – jeg er en jåle, og jeg skjemmes ikke! Jeg elsker pene ting, fine klær, god arkitektur, dyre biler, fanzy råvarer, gode viner, osv… Men det betyr på ingen måte at jeg ikke setter stor pris på det enkle. Ingenting av jåleriene har noen glede i seg selv, med mindre det er en del av en god helhet og de viktigste tingene i livet. Og med de viktigste tingene mener jeg menneskene, samtalene, omsorgen, nærhet, ekthet, tydelighet, godhet og alle de andre sakene som fyler livet med mening. 

Uten meningsaspektet blir jåleri tomt og fattig. 
Jeg er velsignet med en mange mennesker som fyller på med mening, og som jeg får lov å gi mening til. Det kaller jeg et rikt liv –  i gode og vonde dager.
Fredager hjemme hos meg og Museflettene har blitt litt anderledes etter at Fruen flyttet ut. Tidligere var det familiekos på ettermiddagen, og mer voksentid med mat og vin på kvelden. Nå blir det mer til at det blir fokus på lenger tid sammen med Museflettene ut over kvelden. I går hadde vi en super «lag-din-egen-pizza-party» sammen med et par museflettevenner og Kommunalsjefen &co.
Dette er et typisk eksempel på hvor fint det kan være med lite jåleri på en stresset fredag. Ferdig laget deig, saus og garnityr. Fine venner i alle aldre – kommunalsjefen dra opp snittet noe voldsomt, og god tid til prat. 
Når ungene får lov til å mekke sin egen pizza så ere også erfaringen at det spises mer . ja, det spises mengder.
Museflette 2 lagde seg en «blomster-pizza» 😉
Kubben er god – og elsket sin egen-mekka pizza!
Museflette 2 med et skjevt blikk på fotografen…
Rull ut deigen, sett frem fyll og la dem skape sitt eget mesterverk. Det er dette som er sweet living!
Og da ungene hadde sovnet, musikken strømmet ut av stereoen da undte Mannen seg et glass…

9 tanker om “lag-din-egen-pizza-party

  1. Så utrolig koselig, Lars :o)) Du er så flink til å skape trivsel rundt deg. Museflettene er heldige som har en sånn far :o)

  2. Å, det minnet meg på at det er lenge siden vi har hatt slik lage-selv-pizza. Vi har derimot en del raclette, ungene elsker å steke maten selv og ikke minst det holder tacoen unna enda en fredag 🙂

  3. Jeg er en fast leser av din matblogg og siden du også deler en del ting om ditt privatliv blir man jo med på notene der også. Syntes du har en flott matblogg,nyter synet av dine flotte kreasjoner,nydelig mat!!Trodde også deg og fruen hadde det super bra,så det er trist og lese. Men godt dere har en fin løsning på det…for barnas skyld ;)Hilsen Cecilie

  4. Hei Lars koselige bilder med matlaging med barna kos deg med de mens du kan plutselig er de 18 år og har andre interesser en pappa, tiden går utrolig fort. Håper du har fine dager hilsen fra kokken.(gratulerer med utrolig fine kjeler)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *