Spicegirl…

I dag fikk jeg en hyggelig overaskelse i posten. En av mine lesere, og kollega i matblogger-verden har vært i Thailand og tatt med en gave til moi! Jeg takker og bukker. Museflette 2 syntes det var supert med pakke og hjalp flittig til med å rive av papiret. Etter en liten stund satt 5-åringen min med et spørrende blikk – hva i all verden er dette?
Hun – litt skuffet over at det ikke var godteri eller jålesaker, jeg – veldig glad for å få krydderier av MANGE slag. Jommen fulgte det ikke med et veldig hyggelig kort, med hilsen fra dama bak bloggen Vin & Mat Inspirasjon
14 forskjellige krydderier, kjente og ukjente, med Safran som høydepunktet. Jeg gleder meg til å ta denne gaven i bruk, takker!
Det har vært en fin dag i huset. Museflettene har nok en gang hatt besøk av venner, søskenbarn, Onkel & Tante. Fine folk som skaper glede og liv i huset. Det endte med en improvisert pølse & pasta-middag, kransekakerester og fin prat. Vi er heldige her i huset!
For å toppe det hele av så rundet «Lars spiser, drikker & synser» 300 000 treff i går – jada, litt fornøyd!
Har du kommentarer, tips, ideer, kritikk eller ros – skriv en kommentar. Tenker du at noen du kjenner ville hatt glede og inspirasjon av mine skriblerier – send bloggen videre.
Nå er det full fyr i peisen, Museflettene sover og jeg tar en liten tur til Piemonte i form av et glass Dolcetto… sweet Falkum-living. God aften – L

2 tanker om “Spicegirl…

  1. Ble nesten rørt jeg… Rettelse. Ble rørt:) Takk for denne oppmerksomheten. Er en stor beundrer av dine spiselige kreasjoner på kjøkkenet. Jeg er med….. Om museflette 2 koste seg med gaven ( før den ble åpnet), så koste gutta boy seg med å lese innlegget ditt.Klem Siw

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *