GODT NYTT ÅR!

2010 – skulle bli et virkelig annerledes år. Et år hvor det skjedde store forandringer på mange felt i livet. De fleste «31.12» jeg har levd har i grunn bare vært dagen før neste år. I år føles det mer som dagen før resten av livet – på godt og vondt. I skrivende stund ligger jeg i senga på Sykehuset Telemark. Slapp av, jeg er ikke døende. Mest trolig sender de meg hjem i dag. Det er en fare for at jeg er litt mer sentimental enn normalt takket være sykesengen, men det får du tåle.

Det artigste som har skjedd i 2010 er utvilsomt at jeg oppdaget blogg-verden. En dag i mai hvor jeg satt og kjedet meg med å pepre Facebook med meldinger sa Fruen; Du må få deg en hobby, lag en blogg eller no´.
Som sagt så gjort. 2 timer senere hadde jeg satt opp sidene til denne bloggen og skrevet mitt første blogginnlegg. At bloggen ble hetende «Lars spiser, drikker & synser» var en liten gjennomtenkt sak, men jeg registerer nå etter 160 blogginlegg at det er det jeg driver med – SPISER, DRIKKER & SYNSER.
Jeg er en fyr med mange jern i ilden. Og det har vært og vil komme tider da blogginnleggende ikke kommer daglig, men takket være et aktivt liv har jeg noe å blogge om.
Jeg vil takke «folka mine» som har gitt meg lov til å karikere dem og ta dem med i mitt persongalleri – Takk!
Museflettene mine… <3
Jeg vil takke dere som følger bloggen for hyggelige kommentarer og meninger – det er med på å inspirere meg – Takk!
Jeg vil takke medbloggere for heiarop og inspirasjon – Takk!
Nå ser jeg med spenning frem til 2011. For meg er ikke det en frase i år, men jeg er virkelig spendt på dagene, utfordringene, gledene og hva livet vil bringe i året som kommer. Følg bloggen i tiden som kommer så vil du forstå… 😉
Takk for følget i 2010 og velkommen med videre i 2011. Alt godt til deg i året som kommer!

14 tanker om “GODT NYTT ÅR!

 1. Hei Lars, Ønsker deg en fin nyttårsfeiring og et godt nytt år! Gleder meg å følge deg i året som kommer, og etter hva jeg forstår er det spennende ting på gang! Klem fra Trine 😉

 2. Kjære Lars! Takk for flotte og fristende innlegg i året som har gått.Fine bilder tar du også!!!! Jeg har latt meg inspirere mer enn en gang, både av mat og bilder! Og har latt oppskriftene og bloggadressen din vandre videre til naboer og venner! Gleder meg til å følge deg videre i 2011! Ha en knakende god nyttårsfeiring, og riktig godt nyttår! Mange klemmer Kristin

 3. Riktig godt nytt år, Lars. Gleder meg til å følge deg videre på bloggen. Og så må du skynde deg å bli frisk så du kan feire en fin nyttårsaften sammen med dem du bryr deg om.Klem fra Torill

 4. Hei Lars!Har fulgt bloggen din en tid, og du skriver bra både om mat og livet. Har prøvd et par av oppskriftene dine. De falt i smak. Jeg skal garantert følge deg i 2011 også og bli flinkere til å prøve ut oppskrifter. Jeg ønsker deg masse god bedring, og ønsker deg og din fine familie et riktig godt nytt år!!Hilsen meg!

 5. Godt nyttår til deg og dine Lars. Gleder meg til å følge deg også inn i det nye året, du er en kilde til inspirasjon og herlige synsinger:)Klem Ingvild

 6. Godt nytt år til deg og! Og takk for en inspirerende blogg – gleder meg til eg kan virkelig prøve ut noen av oppskriftene dine!Og god bedring e vel på sin plass, håper du får en koselig feiring med dine kjære!Nyttårsklem fra Bø! 🙂

 7. Godt nytt år – og god bedring!!! Jeg gleder meg til å følge bloggen din i 2011 også. Har hatt stor glede av mange av oppskriftene i året som snart er over. Mette

 8. god nytt år til deg og alle dine også og god bedring..blir altid sulten av å se på din blogg. har også prøvd noen av tipsa dine. kommer til å prøve flere i 2011..klem og god kveld..

 9. Hei Lars, det er en glede å lese bloggen din. Flere oppskrifter har blitt testet ut, og i kveld skal din nyttårsoppskrift på hummer stå på bordet som forrett. Jeg gleder meg. Ha et godt nyttår og masse god bedring:)Hilde:)

 10. Hei Lars!Oppdaget bloggen din i dag, og nå ligger en gratinert hummer i ovnen. En flaske prosecco er allerede åpnet. Et riktig godt nytt år til deg, med håp om mer inspirasjon til matglade "følgere".God bedring og lykke til med det som kommer.Hilde 2

 11. @ Trine – takktakk, gleder meg til å følge deg videre også Trine!@ Kristin – elsker dine positive & oppmuntrende kommentarer!@ Fru Tunheim – ditto ;))@ Torill – Jeg rakk hjem fra sykehuset. Feiret liggende full av piller, mens Fruen drakk Champagne 😉 Takk@ Ugla – Takk!@ meg – gøy du våger deg på mine oppskrifter. Håper jeg kan være til insirasjon også i 2011!@ Ingvild – takk det samme. Alt godt til deg!@ Smykkesnekker – alt godt til deg i BØ ;)@ Mette – herlig! alt godt til deg.@ Guro – jeg liker sultne folk 😉 Velkommen inn til meg når det måtte være!@ Hilde – takk. Håper hummeroppskriften var til glede!@ Hilde 2 – I dag er perfekt, velkommen! I skrivende stund er det faktisk blitt et stykke ut i 2011. Takk for hyggelige kommentarer og helseønskinger. Jeg er på beina igjen om ikke så lenge. Frisk nok til perm fra sykehuset, og da klager jeg ikke ;))GODT NYTT ÅR, Klem Lars

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *