Småkaker & Champagne

Late romjulsdager er her nå. Vi har gjort unna de tyngste middagene og nå er det tid for lange late formiddager forann peisen sammen med venner og familie.

Museflettene er fremdeles jule-yre. De koser seg med nye leker & spill, aker i bakkene ute, blir foret kaker på hvert hushjørne, mens de nynner på julesanger og ler. Deilig med unger på slike dager.
Akkurat nå er Museflette en hos Kubben, sønn av Kommunalsjefen – der er det filmtid. Museflette 2 subber rundt i one-piece og leker alene i ro og fred på rommet sitt. Fruen er ute i lufta, mens jeg har beina høyt, og nyter knitringen fra peisen og bilder fra de siste dagenes opplevelser. 
Kjærlighet…
Fruen & jeg er velsignet med de beste venner. Disse vennene har også etterhvert flyttet inn i nabohuset. Kommunalsjefen, Kona & Kubben og de to eldre søskenene er de fineste folka. Og i dag kom hele gjengen innom på kaffe & julebakst på vei til akebakken. Siden vi har mengder av grunner til å feire, og siden jeg har vært i taxfree`n «100» ganger før jul, slo vi oss løs med Champagne til småkakene. Og som alltid – champagne blir aldri feil!
en skal tidlig krøkes…
Er takknemlig for gleder og trygghet som ligger i fine venner. Slikt gjør livet både bedre og mer meningsfullt.
Svigermor-Lailas julekaker & hjemmelagde marsipan…
Håper du som leser dette også vet å nyte de gode ting i disse rolige dagene. Det er nå vi lever, så det er viktig å leve fullt og helt. Kjenn etter – det skulle ikke forundre meg om det er en eller annen grunn til å kjenne på gleden, uansett hvor i livet du er. God romjulstid!

5 tanker om “Småkaker & Champagne

  1. Det er så sant som det er sagt, Lars! Man har alltid en grunn til å glede seg! Ord til inspirasjon og GLEDE!!! Nyt resten av romjulsdagene! Juleklemmer Kristin (fotsatt i pysjen klokka 14….er det ikke sånn jul skal være da?:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *