GOD JUL

Så er dagen her. I Skrivendestund sitter vi alle fire å ser på «tre nøtter til askepott». Jentene orket ikke frokost, men jeg registrerer at mormor & farmor`s kaker går ned på høykant når prinsen og hans venner løper rundt i tights. Selv Fruen får økt appetit.
Fruen pakker & fikser siste rest…
Vi pakker inn de siste gavene, drar over gulvene med støvsugeren, spiller Nat King Cole`s julemusikk og nyter. Museflettene er yre – Sweet.
Nå er det snart tid for pakkebytte med Kommunalsjefen & Kona. Skal bli godt å se dem og Kubben etter 4 uker på turné. Så bærer det avsted til Kirken. I aften skal vi til Søster og hennes fine folk på Gulset. Jeg har mat-fri, og skal nyte maten fra min søsters gryter. Det er deilig.
Fruen lot meg sove ut i dag, og jeg våknet til et hyggelig frokostbord. 
Yre, spendte & glade Musefletter
Julen er virkelig tid for ettertanke og refleksjon. Adventstiden er for de fleste preget av mye stress. Nå er det ikke mulighet til å løpe lenger. Selv skal jeg puste med magen og benytte tiden til å se fremover. Jeg kjenner på en optimisme og har forventninger til en spennende tid. Jeg vil ønske deg som leser dette, og dine kjære, en velsignet juletid. Ta vare på de du har rundt deg. Invester godhet og raushet i de du omgir deg med. Det vil alltid betale seg…
Juleklemmer til ALLE!
Legger ved en liten musikkhilsen – «En stjerne skinner i natt» 

5 tanker om “GOD JUL

  1. Sender deg varme tanker og gode ønsker for julen og det nye året. Vi har nå prøvd den sausen du anbefalt til hjort. Den smakte himmelsk.Bente

  2. For et nydelig julepyntet hus ! Håper dere har deilige dager – det ser slik ut… Gledelig Jul og Godt Nytt BloggeårHilsen 'Glimt' Kathrine

  3. @Bente – det er en god saus ;)@Therese – takk det samme :)@Kathrine – takk for hyggelig hilsen, alt godt til deg, dine & bloggen ;)klemmer fra L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *