Go tell it on the mountain

Det er første uka i advent. Jeg kom hjem fra Tyskland sent i går. Fyr i rundovnen, julestjernene lyste i vinduene, adventslys nummer en brant og Museflettene var yre. Godt å komme hjem til slike forventningsfulle, fine små. Museflette 2 proklamerte høyt og tydelig at hun ELSKET meg minst 15 ganger mens hun spendt håpet på å få en gave fra den hjemkommende pappa`n. Og det vanket en liten gave fra utlandet til museflettene. Selv om det bare er for å vaske klær og være sykehusmann noen dager fikk jeg følelsen av at nå er det advent. En herlig tid med forventning til hva som skal komme. Livet er ikke alltid forutsigbart, ei heller mitt. Uansett hva som kommer på er det grunn til forventning til fremtiden og det som skal komme. Adventstiden er en god tid til å grunne på dette. Jeg har forventninger, om ikke de samme som Museflettene. Det beste som kan komme, og som kom for 2000 år siden er at Gud ble menneske. All grunn til å bruke noen linjer selv på en matblogg for slike «nyheter».

Legger ved en snutt av James Taylor`s versjon av den amerikanske julesangen «Go tell it on the mountain». Se den og pust ut, mens du tar deg tid til å tenke over hva dine forventninger i adventstiden er. Julen er mer enn ribbe & tørr riesling – selv om det også er VIKTIG.
Juleskiva til James Taylor er en av tidenes fineste. Den er ikke på Spotify eller iTunes, men kan kjøpes HER

By the way – rundet 40 000 besøkende og 215 000 sidevisninger i dag 😉

3 tanker om “Go tell it on the mountain

  1. Go tell it to me;-) Kan hende du holder på å " krympe " noen str. og er vasket på feil (bredde-)Grad!? MEN snart er du Lars den allmektige! Gratulerer! HER inne vokser du i forrykende tempo. Det må være fantastisk morsomt og motiverende ;-)<3 C.Chanel <3

  2. Takk Fru Tunheim ;)Coco – "min kamp" er ved veis ende. 91,9 er nå 81,7 og det er bra. Fortsetter kampen nå blir jeg en musemann 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *