Lars spiser… i VG ++

Det er i sannhet merkelige dager for Mannen om dagen. Livet leves til fulle i alle ender av skalaen. En av de hyggelige tingene som skjer om dagen er at folk begynner å oppdage «Lars spiser, drikker & synser», og bloggen er i ferd med å vokse seg fet som sin «matfar». 
MAT i Telemarksavisen, hvor jeg skriver om mat og min makker Mads brillierer om vin får mange og hyggelige tilbakemeldinger.
Denne uka har jeg blitt kontaktet av flere magasin som er interesert i mitt underlige univers og maten jeg fortærer. VG Nett har begynt å linke til bloggen. Vinimportøren Concha y Toro bruker mine bilder fra Kulinarisk Akademi i sitt nyhetsbrev / nettside. 
Dette er gøy og jeg er stolt!

2 tanker om “Lars spiser… i VG ++

  1. Så gøy da, gratulerer :o)) Men så er bloggen din noe helt spesielt også, ikke bare en matblogg, men også refleksjoner rundt livets mange viderverdigheter.Dessuten skriver du godt! Det er det som gjør at den er så morsom å lese :o))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *