Halloween-PARTY

Så er denne hedenske, latterlige og mega-kommersielle dagen her (en dag på forskudd). Halloween – jeg sender en takk til handelsstanden for at Museflettene opptrer som besatte små. Museflettene har vært elektriske fra de våknet. Sammen med ungene i gata har de prøvd utallige kostymer. 

I skrivende stund har jeg 4 hekser – 3 med heksehatt og en med solhatt, og 2 Darth Wadere. Gresskar-bøttene står klar til å fylles med gotteri og maten blir slukt av ivrige unger. 
verdens fineste museflette-heks…
Dagens meny er Barnefingre og Slanger svømmende i blod. I voksenverden kalles dette ofte for småpølser, spagetti og ketchup.
Nå er det å presse på fleecegensere under heksehabittene, og ut for å skremme vannet av naboene. Som ansvarlig far strekker jeg meg langt for å skremme både den sure nabodama og ungene. Målet er at det skal være en uforglemmelig Halloween for ungene. Gjerne så skummel og skrekkfylt at det blir deres siste Halloween.
Skummel heks med sommerfugl i ansiktet – oioioi så skummel

2 tanker om “Halloween-PARTY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *