KAOS-lykke på en tirsdag

Noen arbeider jevnt og trutt. Jeg kjenner noen av dem. De irriterer meg. Det er de samme typene som alltid har ren bil. Drikker med måte. Har ikke brus i huset på ukedagene. Har hatt pensjonssparing fra de var 20. Sykler til jobben selv om det regner. Har alltid ferske, hjemmebakte boller på skolefrokosten når vi andre kommer med svette boller fra Texaco. Det er de pliktoppfyllende petimeterne som får deg til å føle deg som en slask når du kommer løpende til barnehagen med pol-posen i hånda, mens du bortforklarer hvorfor du er for sent ute til å rekke å hente unge nummer 2 til tiden på SFO i mobilen.

Jeg er han med pol-posen, om noen skulle være i tvil. Jeg elsker å jobbe. Sykehus, sang og mat-skriverier. Alle jobbene mine liker jeg. Hver for seg gir de meg energi og glede. Min store utfordring er den at jeg skulle gjerne hatt flere timer i døgnet til rådighet. Jeg har løst det ved å sove lite. det fungerer bra, en stund.
Poenget mitt er at jeg jobber alltid, og skulle alltid jobbet et annet sted. I dag MÅTTE jeg lage en rett til en mat-artikel. Deadline er i aften. Så etter endt arbedsdag på sykehuset raste jeg gjennom butikken i håp om å finne litt inspirasjon. Torskefiletene var for små, Holte Gård hadde ikke levert varer ennå og vilt-kjøtt fristet ikke. 
oppskriften på Chili con carne kommer torsdag / fredag
Så så jeg bønnene i hylla – så klart, «dette er perfekt» tenkte jeg å rasket med meg resten av det man trenger for å lage den perfekte Chili Con Carne. Jeg kommer til å blogge om den på fredag. Retten vil også ende i fredagsutgaven av Telemarksavisa (TA).
Museflette 2 har en god og skitten barnehage-neve på godsakene…
Mens jeg lagde fredagens mat måtte jeg fore Museflettene med en av deres favoritter. Det er ingen stolt far som spretter en hermetikkboks, gir innholdet en lunk og serverer grums med lite næring. Men hva gjør man ikke får å få hjulpet med leksene, rekke speideren og stryke en kjole for jålefletta.
Det som er fint er at Museflettene elsker meg for slike måltider. Det er ikke fisk, ikke grønnsaker og ikke sånne «grønne ting» (les; uter). De elsker slik «mat» og de elsker hvem det måtte være som serverer slik mat. Hurra for Museflettene!
Når Museflettene hadde fått sitt, og min Chili sto og putret på ovnen fikk jeg dagens til nå ukens hyggeligste overaskelse. Det ringte på døren og der fikk jeg overlevert en hjemmelaget KRANSEKAKE fra en takknemlig pårørende etter et begravelsessang-oppdrag. 
da er den første kaka til jul i hus – takk Astrid!
Slikt varmer. Glad og fornøyd surret jeg rundt i huset. Lykken ble avbrutt av at telefonen ringte – det var Museflette 1`s speiderleder som lurte på om det kom noen for å hente Musefletta, speideren var over for 15 minutter siden…. ER DET MULIG?! Slik er mitt liv i et nøtteskal. Fullstendig lykke, fullstendig KAOS og herlige Musefletter. Jeg ønsker deg en ufullkommen og strålende tirsdag!
Har du kommentarer eller meninger så ikke nøl med å gi din kommentar – det er alltid hyggelig!

5 tanker om “KAOS-lykke på en tirsdag

  1. Hmm…Synes oppriktig talt ikke du skal knuge på mindreverdighetskomplekser på grunn av bagatellene du nevner her…JEG får mindreverdighetskomplekser av å lese om alle disse rettene du disker opp i tide og utide…og trolig er det noen av de med ferske boller som får det også. Og med ren bil. Nei, vær stolt av maten din du, og alt det andre du legger sjelen din i. Det var nå bare det jeg ville si. Følte kanskje du trengte en liten oppmuntring. Hilsen Ingvild G

  2. Du inspirerer oss alle, Lars! For hverdagen består nettopp av øyeblikk med fullstendig lykke og fullstendig KAOS! 😉

  3. … bytt ut polposen med en vanlig Spar-pose… men selvf. med samme innhold… så slipper du ialle fall evnt reaksjoner :-)Selv har jeg ren bil av den grunn at den ble hentet i butikken idag, jeg drikker innimellom med måte, har alltid brus i huset på ukedagene, har aldri hatt pensjonssparing, og jeg kjenner noen som har syklet til jobben selv om det regnet. Hmmm… her fikk jeg satt litt i perpektiv ja…. MEN NÅ har jeg glemt det igjen 🙂 Hurra for Spaghetti ala Napoli !! Hilsen G Tangen

  4. Hege – ja, er det ikke inspirerende å se at folk er folk! Skal si du kan inspirere selv – takk for heia-rop!Ingvild-trøsteren! Takk for hyggelig kommentar. Særlig liker jeg at du bagatelliserer min utilstrekkelighet. Du er en dame etter mitt hjerte.Ser at du har startet opp i bloggeland selv – skal jommen sjekke ut drammen-living fremover! Alt godt – L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *