En helg i september

Fruen er sendt til Bergen for helgen. Da Kona til Kommunalsjefen fant ut at hun aldri hadde vært i byen med de 7 fjell tok hun affære og inviterte Fruen med seg til byen hun studerte. Jeg har ikke hørt noe fra dem utover sms`er av typen; «kan du overføre mer penger» og «kan du sende over r&b-lista på Spotify». Jeg regner (og det gjør det i Bergen ifølge yr.no) at de koser seg!
r&b-dinnerlist, Spotify

For meg og Museflettene er det er lat helg. Museflette 1 har vært på overnattingsbesøk hos sin bestis, mens Museflette 2 og jeg hadde pysj-party i heimen på fredag. Lørdag var vi  på søndagsskolens dag i byen. Sang, dans, klovner og ballong-kunstnere – hvor har det blitt av flanellografen?! Museflettene storkoste seg, storesøsteren min var primusmotor og konferansier og jeg hang etter som et slips. Stressnivået på slike arrangement er høy for meg, men det er verdt det. Nettsiden til Søndagsskoleforbundet

Lørdagskvelden hadde museflettene hjemme-kino i mamma&pappas seng – selv surfet jeg på nettet, zappet mellom 57 kanaler på tv, mens jeg leste dagens aviser og spiste pølse i brød. Min boevne er klein uten rammer. Fruen = rammer. Dessuten måtte jeg benytte meg av muligheten til å tyte i meg karbohydrater nå som Fruen er på andre siden av fjellene. «Min Kamp» fortsetter og jeg ligger dårlig til i feltet. Det er en fare for Knock Out seier til 91,9…, men jeg starter på nytt mandag – som alltid!

Sweet sunday! Museflettene er i gang i gata etter at de hadde mekket seg pølsebrød-frokost mens jeg sov. Lettvindt, usundt og herlig – så lenge set ikke alltid er slik. Så så vi på Gudstjeneste på SVT2 – det hørtes fromt ut. Det er ikke slik at vi har det som rutine, men i dag sang jeg med Oslo Gospel Choir. Tore (dirigenten vår) har skrevet forslag til ny, mer moderne litturgi til høymessen i den Norske kirke. Denne Gudstjenesten skal sendes i alle nordiske land – på NRK1 i dag kl 1730.
Noen bilder jeg tok under opptakene av TV-Gudstjenesten:

øving
syng med den stemmen du har…
presten, ei dame…hvor skal dette ende?!
Full konsentrasjon mellom opptakene…

Fruen ønskes hjem  i aften. Jeg vil tro at behovet for comfortfood er stort etter helgens venninnetur. Derfor blir det pasta-carbonara og hvitløksbrød i aften. Oppskrift & bilder kommer plutselig.

Ha en strålende søndag og nyt høsten!

2 tanker om “En helg i september

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *