Det tredje MERSMAK er over 80 000 besøkende. Sol & regn. Mat fra hele Telemark og alle nasjonaliteter som bor i fylket vårt. Store & små produsenter. Kokker & amatører. Mat & vin. Takk til arrangørene og Gratulerer med et vellykket og inspirerende arrangement! Jeg gleder meg til MERSMAK 2011 allerede 😉
Hedersprisen gikk til vår alles Ingerid!
folk som er glad i mat må ha plass til det…
Grillspyd fra Thailansk forrening
forsmak på hva vi har i vente fra Jacob & Gabriels folkegourmet….vi gleder oss til åpningen!
Og det smakte fantastisk. Langtidskokt gris fra Grøsted gård – sweet!
En glad grillmester…
afrikansk mat
Falaffel fra palistinske landsmenn
Servitøren i Palestisk forrening – herlig fyr!
Fruen koser seg med falaffel
Indisk gryte
Indisk kokk
Kubben koser seg med Couscous
Couscous med kjøttdeig, paprika, løk +++
Herlig smil fra glade kokker
SVELER!!!!
Museflettene lagde pinnebrød sammen med Turistforeningen
Naboen, Eirik spiser HJORTEPØLSE i lompe
Tom Gulliksen intervjuer MERSMAKS-KOKKEN 2010 – Odd Ivar Solvold
Vi sees på MERSMAK i 2011!
Herlig! Var nydelig mat!Favorittene mine ble som vanlig thaimaten og div afrikansk mat! Afrikansk overrasker meg stadig!
Hei Mia – ja, thaimaten er alltid herlig. Det er noe med frityr, hahaJeg ringer deg til uka for en prat ang bloggoppsettet mitt 😉
Fantastisk mye godt å se og smake på i helga – Moro Med Mersmak!!Gode bilder har du tatt, også – gøy å se 🙂
Takk Linda – det var gøy med Mersmak!
Tilbaketråkk: Skalldyrsalat | Lars spiser, drikker & synser