Det er tid for Champagne!
I dag rundet jeg 20 000 sidevisninger og 5000 besøk på «Lars spiser, drikker & synser» etter oppstart av tellingen 5. juni. Og Champagne blir det titt & ofte her i Sugardaddy`s sommerhus i Brevik…
Venner er viktig i livet, og vi er velsignet med mange fine folk rundt oss. Sugerdaddy & hans Kone er noen av de vi bruker mest tid med og som vi er veldig glad i. Sugardaddy er broren jeg aldri fikk og Kona er søstra Fruen fikk i bonus.
Sommerhuset i Brevik er kjært. Vi har vårt «eget» soverom på loftet, har bodd her en vinter mens vi pussa opp på Falkum og har de beste sommerminner herfra.
Gårsdagen var nok en norsk sommerdag, med overskyet himmel, men varmt. Sugardaddy og jeg tok med oss alle museflettene ut i båten og tøffet rundt i vår herlige skjærgård – brevik, Langesund, Stråholmen, Valle, Hafsund – tur/retur.
Maten var boller, kjeks, fersk brød med karbonader, vannmelon og sjokomelk – alt en museflette begjærer! På båten er jeg utnevnt til styrmann, fokkeslask og stuert – et herlig liv!
Kvelden ble kronet med Champagne, vin og en klassiker – chorizo-pasta (link til oppskrift)
Nå er det kinotid for Museflettene sammen med Fruen & Kona. Det regner jo, og noe hyggelig må vi finne på. Sugardaddy og jeg skal møte en lokal dykker som skal finne dreggen, som ble igjen på bunnen i går. Så bærer det av sted til Vinmonopolet og butikken – vi må jo spise & drikke i kveld!
Nå Lars, nå legger jeg deg til i blogglisten min (noe jeg trodde jeg hadde gjort for lenge siden…)!!Den pastaen skal jeg prøve meg på en dag! Tror jeg venter til mannen er hjemme fra jobb og feriegjestene har forlatt oss;)Når jeg så bildet av deg og bladpersillen skjønte jeg plutselig hvem Lars du var;) Har jo sunget endel ogc låter oppgjennom i kor her og der :DKlem IngvildPS; jeg har til nå "drept" 3 surdeigsstartere av fint og grovt, ikke fordi det er så vanskelig, men fordi jeg glemmer litt av de innimellom ferie og feriegjester, men jeg gir meg ikke…
Som Ingvild skal også jeg briljere med pastaretten din, for den ser overstadig god ut! Det blir spennende å lese deg i TA (selv om vi skal abbonere på Varden…), men det er bloggen din som virkelig fenger meg. Regner nesten md det blir bok på sikt, jeg….
Hei Ingvild! Kjipt med surdeigsforskningen, men man lærer av slikt. Blogg om det så vi andre kan gjøre det rigtig med det samme 😉 Og ja, jeg er "den" Lars, hahaHallo CP! Kos deg med pasta`n. Jeg har også alltid vært en Varden leser, men det er i TA du kan få bra mat-tips, hehe