Allergisk reaksjon, Pølsa og tanker om blogg…

Det er mandag og jeg har ferie igjen. Museflettene har funnet en hjemløs sommervenn, pusen «Pølsa» og har puttet den ned i en dukkevogn. (Navnet pølsa kommer av at museflettene har foret dyret (i hemmelighet) med grillpølser i et par uker…)

Fruen er jobbedame. Jeg burde ha jobbet i hagen, ryddet i kjelleren eller vaska bilen, men er lat og giddaløs. Til og med matlaging frister lite. Er det mulig å være så tiltaksløs? Tydeligvis…
Når jeg leser andres blogger og facebook-oppdateringer så slår det meg hvor mye folk får utrettet og hvor flinke og tilsynelatende driftige alle er. Og kanskje er det slik at folk tenker det samme når de ser min verden fra utsiden. La det være sagt med en gang; Jeg er ingen duracell-mann. Jeg bare sender ut bilder og tanker rundt det som skjer, men ikke om alt. Jeg er en jåle og liker at folk tenker bra om meg. Derfor er det lite fristende å skrive alt som det er. Ikke at jeg ønsker meg en sosialpornografisk blogg, hvor jeg øser ut mine private og innerste tanker, men jeg tenker at det er mer ekte og interessant om den speiler noe mer enn perfekte kyllingfileter og hummersuppe. Jeg er ikke flau over at jeg er en litt jålete person – det burde jeg kanskje vært, men får det ikke til. Jeg er mer flau over at jeg konstant bekymrer meg over meningsløse og hverdagslige utfordringer, og at jeg ikke med samme selvfølgelighet poster noe om hvordan det er med på å farge dagene på Falkum.
Mattilbudet til Museflettene i dag har ikke vært særlig sunt, kun veldig populært. De hadde selv forsynt seg med Fruen`s  «All Brand»-frokostblanding kl 0900, jeg serverte dem pannekaker med sukker og blåbærsyltetøy kl 1300 – de bør få seg noe annet enn grillpølser i løpet avettermiddagen, men jeg lover ingenting. Det er ferie!
Museflette 2 kom nettopp inn og uttalte; «Jeg klør så fælt» Og det tror jeg på.

Ungen hadde vabler i hele ansiktet og på armene. Hun lignet ikke lenger på min datter. Jeg stilte noen kontroll spørsmål; Hva har du spist? Har du vært i hagen og plukket ugress? Har du…PØLSA. Klart det er Pølsa.

Musefletta har hatt nærkontakt med dyret i 2 timer i strekk. Om vi noen gang skulle finne ut om hun er allergisk for pelsdotter – så var dette dagen. Eksponeringsprosjektet til Museflettene hadde slått ut i full blomst. Etter en hurtig dusj og en knust allergi-pille i syltetøy er vi back on track. Museflette 2 har fått katte-regler og jeg sitter igjen godt i Fruens spa-avdeling.

Museflette 1 nyter ferien, katten «Pølsa» og sola!

Hva som ender på bordet i aften vet jeg ikke enda – følg med så kan du se om jeg har klart å komme meg ut av sløvhetens klamme hånd. Fremover vil jeg i større grad formidle hele bildet på «Lars spiser, drikker & synser» – hold deg fast, jeg lever et vannvittig rock`n roll liv!

1 tanke om “Allergisk reaksjon, Pølsa og tanker om blogg…

  1. Det er jo sånn det er da, Lars. Man lever et redigert liv på bloggen! Jeg er overhodet ikke interessert i hva du har på deg, og hvor mye det kostet, som mange andre blogger om! Jeg synes du skal blogge om det som faller deg inn, og det du føler du kan dele i en blogg! Jeg liker uansett å lese den! Ha en toppers kveld! Klem Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *