Så er ballet i gang igjen. Opp klokka 0600.Trøtte musefletter som har vendt seg til å sove til klokka 10.
207 mailer som lyser mot meg på jobb-pc`n. 100-vis av spørsmål om alt mulig fra sommervikarer, gode medarbeidere og sjef. Glemt (les; gadd ikke å smøre) niste…i det hele tatt. I dag er dagen hvor jeg kræsja inn i hverdagen. Og ikke nok med at jeg ikke kunne spise jorbær på terrassen til lunsj, Fruen hadde toppet det hele med å kjøpe inn SUPPE til middag. Her snakker vi seriøse skjelvinger, nå starter Rehab`n!
Heldigvis var Museflettene i farta med venninner i gata, så det var stille i huset for en utslitt arbeidskar. Merkelig hvordan 1 dag på jobb kan virke som 1 år. Klage kan jeg, men uten grunn. Det var egentlig veldig hyggelig på jobb og suppa skulle vise seg å smake godt. Faktisk var det litt deilig å ikke hyperventilere grunnet forspisning etter et måltid – det er første gang på 3 uker.
Suppen Fruen hadde gått til innkjøp av var Toro, Rik Provence Kyllingsuppe.
Pimp my meal
Suppa tangMed litt hjelp fra 2 kyllingfileter, 5 vårløk og noen skjeer Cremé Fraich ble dette en god middag.
Kyllingfiletene og vårløken ble stekt i grillpanne med litt olje, salt & sort pepper.
Suppeposen ble blandet med 7,5 dl vann.
Kyllingen ble kuttet i biter, anrettet på varme talerkner og suppen ble øst rundt. Noen ringer med fersk vårløk på toppen pyntet opp til slutt.
Jeg hadde litt Cremé Fraich i min suppe, mens Fruen tok den bar. Begge, mente vi selv, hadde valgt best!