Herlig vær på vei mellom sykehuset og butikken. Planen var å handle Puy linser, torsk, parmaskinke og yougurt, men alt bortsett fra yougurt manglet. Så da ble det helomvending og jeg styrte mot urtene i butikken. Rasket med meg frisk koriander, yougurt, agurk, sitron, cherrytomater på boks, nan-brød (fra Toro – litt flaut, men jeg er sulten) og kylling filet – hjemme ventet løk, cashewnøtter og curry paste. I dag skulle det bli en kjapp Indisk gryte.
Kuttet 1,5 kepaløk og 1 hvitløksfedd – stekte dette forsiktig. Kuttet 3 kyllingfileter i litt store biter (3×3 cm). Stekte kyllingen sammen med løken og gav det stekeskorpe.
Før servering har jeg i en stor neve koriander, noen dråper sitron og cashewnøtter.
Denne retten kan gjerne serveres med ris. Som vanlig er ukedagene «low-carb» her i huset (så lenge fruen er på plass ved bordet) så vi «mauler»! I en stille protest momser jeg i meg toro-nanbrødene, hot mango chutney og agurk-yougurten, mens fruen ser litt oppgitt på meg over et glass vann…
Yummi, ser rågodt ut! Skal definitivt lages her i heimen og, etter en tidligvakt, sånn at jeg kan imponere gemalen!