Bass

Trenger Oslo nok en hipster-restaurant? Har ikke byen nok av steder med delemeny, fermentert kål, kortreiste urter, kelnere med svett skjegg, øl fra et bryggeri du aldri har hørt om, interiør som er en blanding av avskallet maling og industrilamper, slentrende og arroganthumoristisk service og en atmosfære stappet med ironi. På generelt grunnlag er svaret et rungende «ja»Trenger Oslo BASS? Da er svaret et, om mulig, enda høyere JA!Menyen er kort, og er dere to så bestill alt – del rettene og spis dere lykkelige.BASS er et sted med vellykket miks av ny design, snekkerier, kunst, gøye foto og slitne vegger

fritert kylling & mayo

makrell & agurk

tartar, cesar-dressing, salat & brioche

gravet and fra Holte Gård med appelsin og endive

ribbe & rabarbra

geitostkrem, smørstekt kål, kandiserte pecannøtter & brunet smør

sitronterte med italiensk marengs

lakridsparfait og kirsebær

takk for maten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *