Trenger Oslo nok en hipster-restaurant? Har ikke byen nok av steder med delemeny, fermentert kål, kortreiste urter, kelnere med svett skjegg, øl fra et bryggeri du aldri har hørt om, interiør som er en blanding av avskallet maling og industrilamper, slentrende og arroganthumoristisk service og en atmosfære stappet med ironi. På generelt grunnlag er svaret et rungende «ja»Trenger Oslo BASS? Da er svaret et, om mulig, enda høyere JA!Menyen er kort, og er dere to så bestill alt – del rettene og spis dere lykkelige.BASS er et sted med vellykket miks av ny design, snekkerier, kunst, gøye foto og slitne vegger
Info
lars
Skien
Telemark
Norge
MANNEN i huset & PAPPA til museflettene. Museflettene puster liv i huset annenhver uke. Bor i Skien, Falkum. Jobber som leder i rusomsorgen og som sanger, blandt annet i Oslo Gospel Choir. Har en stor lidenskap - MAT & VIN. Mange små - arkitektur, design, musikk, mote, folk, pene ting, stygge ting. Utdannet Sykepleier, Master i Ledelse + halvstudert fra musikkonservatoriet og Menighets Fakultetet. Skriver ukentlig matspalte i Telemarksavia (TA).