Hot sommer på Aymara

På onsdag var jeg invitert for å spise meg gjennom den nye sommermenyen til Aymara. Aymara er en liten bit av østkanten på vestkanten i Oslo. Her er det rockekokker som øser chili og lime over sarte vestkantsjeler.Til bords hadde jeg fine folk som Julies Matblogg og Vinstudinen – sjekk ut deres skriblerier her : Julies Matblogg og Linn Johnsen aka Vinstudinen

kjøkkensjef Kim Daniel Mikalsen, nylig sett kokkelere på matsatsingen «TopChef» på TV2, er sjefen på kjøkkenet og styrer mot en latinsk meny med klar inspirasjon fra østen og mer klassiske peruianske. Det er STERK mat – mye smaker, krutt, syre og matglede som kommer på tallerkenene.  Takk for mat og drikke, Aymara – Jeg kommer igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *