Årets matblogger

Matblogger logo_jeg er nominert somHvilken glede – www.larsspiser.no er nominert til Årets Matblogger av Mathallen og godt.no. For en glad amatør som til daglig bruker dagene som leder på sykehus og som sanger i gospelkor er det skikkelig stas å bli nominert i kategorien «Årets Matblogg». Den 1. september vil fagjuryen si hvem som kommer til finalen og så er det DU og din stemme som avgjør hvem som kan smykke seg med tittelen årets matblogger 2014.20140604-185422-68062771.jpg

Målet med min blogg er å skape begeistring og matlyst. Få vanlige folk til å koke hjemme på kjøkkenet, skape rammer for gode opplevelser og stunder hvor mat, drikke og felleskap deles. Å bli nominert sammen med mange av mine flotteste bloggkollegaer er en glede! Så når avstemningsperioden kommer håper jeg på din stemme i dette fine selskapet. Jeg innrømmer glatt at jeg ikke stortrives i konkuranser. Jeg har strengt tatt kun deltatt i en og det var i 1998, og slik så det ut… #ler

Satser på å gjenta den bragden, nå med matglede som suksesskriterium!

Stolt mathilsen fra Gutterommet20140528-104250-38570309.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *