Manneblad i posten!

20140312-230226.jpgHar du som mann noen gang reflektert over alle de magasinene som ligger på badet, på nattbordet eller som pryd på det nye bordet bra HAY? Har du irritert deg over at postkassen ofte er full av blader du tror er reklame? Hva er det som gjør at kvinner er så mye flinkere til å sørge for å få med seg de bladene og magasinene de liker med hjem – jo de abonnerer. Selv er jeg en av dem som annenhver lørdag går innom Narvesen på handleturen og tar med meg blader og lektyre på det som faller meg inn. Mine interesser gjør at det som oftest er blader om foto, design, arkitektur, mat, drikke, mote og alt som har med «apple» å gjøre. Jeg elsker å plukke ned de ubesudlede bladene fra hylla. Og er ikke det fremste eksemplaret perfekt så velger jeg meg et som står bak i rekken – jeg vil være den første som leser «mitt» blad. Jeg føler meg nesten litt som Gollum når jeg står slik, og kan formelig høre «my precious» hvese i hodet. Alt er perfekt – jeg skal lese oppdaterte artikler om stil, mat og alt jeg digger – helt til dama i kassa sier «det blir 679 kroner»! WTF – ikke bare er jeg usikker på om noen andre har fikla med MITT eksemplar, men det koster det hvite ut av øyet også!20140312-222824.jpg

Nå har jeg endelig forstått det – hva damene gjør – de abonnerer. Damer ass – de er lure. Uten at vi menn merker det så detter den ene godbiten etter den andre ned i postkassa. Og det beste – det er garantert ingen andre enn meg som er førstemann som leser mitt eksemplar – der det ligger fint, pakket i plast. Og ikke nok med det – de abonnerende damene klarer å få et år med favorittmagasinet sitt til en betydlig mindre sum enn den jeg bruker annenhver uke på Narvesen.20140312-222909.jpg

To av de magasinene jeg til stadighet ender opp med å ta med hjem på Gutterommet, er bladene DESIGN/interiør og Maison Mat&Vin. Etter at jeg hadde postet bilder av slikt på Instagram ble jeg kontaktet og spurt om jeg ville være med å spre deres tilbud på Abonnement. Og så lenge dette er magasin jeg ellers leser, liker og allerede får inspirasjon fra så hvorfor ikke!20140312-222830.jpg

Design Interiør: Det som gjør at jeg ender opp med å ta med Design/Interiør hjem er mixen av inspirasjonsider, stoff om arkitektur og større prosjekter – private rom og prosjekter i det offentlige rom. Her kan man risikere å lære, bli inspirert av saker om kunst, arkitektur, form, mote og design. Er dette tema som DU liker og er opptatt av så er dette abonnementet et bra tilbud. DesignInteriør er et kvalitetsmagasin i min veden!20140312-222917.jpg20140312-222845.jpg20140312-222924.jpg20140312-222903.jpg

Design Interiør: 7 utgaver 199 – Send ABODES9 til 2205 og få det i postkassa! (fullpris er 595,-)20140312-222824.jpg

Det andre bladet som jeg «pusher» her i dag er MAISON Mat&VIN.

Det er, som med interiør, utrolig mange magasin som skriver om mat og drikke. Selv ender jeg opp med 2-3, fast hver måned, og ett av dem er Maison Mat&vin. Det jeg liker er måten de tar for seg både det faste og det flytende. Her finner du lekre bilder, fine oppskrifter (og ikke bare de håpløst vannskelige som noen magasin velger å prioritere). 20140312-222818.jpgI siste utgave finner du blandt annet en bra gastroguide til København, oppskrifter på glutenfri bakst – noe som jeg leste begjærlig siden jeg har en glutenallergisk museflette på Gutterommet, og fine saker om både restauranter og råvarer i sesong. Dette er et blad som etter at det har ligget på nattbordet, fortjener å bli med ned på kjøkkenet hvor oppskriftene bør prøves ut!20140312-222813.jpg

En årgang av Maison Mat&Vin til 199,- er ca halvparten av prisen på endel av de kleine kokebøkene som blir gitt ut – og minst like inspirerende og brukendes! Send ABOMAT8 til 2205 og få 7 utgaver i løpet av året!20140312-222806.jpg

(Innlegget er laget i samarbeid med Design Interiør /  The offer is only for people living in Norway).20140312-222903.jpg

4 tanker om “Manneblad i posten!

  1. Hei Lars! You made my day! Jeg er redaktør av Design Interiør og jeg er jo således ikke uhildet 🙂 Men, i likhet med deg ELSKER jeg magasiner og er jo til og med så heldig å jobbe med det. Men jeg må jo også si at det er moro og stimulerende å følge en så velskrivende entusiast som deg på insta og blogg! Din beskrivelse av gleden ved å få et magasin i postkassen og å «gresse» i hyllene, treffer meg rett i hjertet. Helt enig med deg, det er lurest å abonnere (billigere er det også). Når jeg skal kjøpe, tar jeg aldri det som står først i hylla :-).

    • Hvilken glede å få lov til å «make your day», Anne Lise! Særlig hyggelig er det at Redaktøren hygger seg over skribleriene til en enkel mat- & interiørinteresert mann på bygda 😉 Ha en strålende dag!

      og ja, ta aldri det fremste bladet (ler)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *