will it blend…

bilde kopi

I dag er det en stor dag – jeg har fått meg blender, eller mer korrekt jeg har BLENDEREN! Blendtec er blenderen som kan blende «alt». Tom Dickson har titalls youtube-hits med å blende det mest utrolige – sjekk bare videoen over!

Selv er jeg igrunn glad i min ipad og skal derfor ikke ha den i min Blendtec 1-800, men derimot gleder jeg meg til å sjekke ut hva denne maskinen kan hjelpe til med i å lage gode matretter på kjøkkenet. Jeg vet jeg er en NERD, men jeg er stolt av det. Kjøkkenet mitt er i hovedsak et helt vanlig kjøkken, men som kokende mann har jeg nok litt over gjennomsnittet redskaper. Hva skulle jeg gjort uten KitchenAid`n, oppvaskmaskinene, de skarpe knivene, vakumeringsmaskin og nå en blender som skal tåle alt?! Jeg ler – jeg hadde klart meg uten alt, men det er dobbelt så gøy med utstyr!

bilde

 

Så følg med på larsspiser`s «will it blend» 🙂

2 tanker om “will it blend…

  1. Jeg søker på nettet på «Blendtec» og hva kommer opp? Lars spiser! 🙂 Jeg skal heller ikke bruke blenderen på ipaden, men til alle mulige slags spiselige ablegøyer. Er du fornøyd med kjøpet, Lars? Hvor handlet du? Mvh, Hege

    • Hehe – beklager at jeg blander meg inn i dine google-søk 😉
      Seriøst – BLENDTEC`n er helt rå. Mange bra blendere der ute, men denne takler virkelig alt og kan brukes til mye mer enn det man tenker er en blenders oppgaver. Jeg har fått tak i min via Thorsland Storkjøkken Import AS. Ta kontakt med roy Einar Thorsland (99 50 40 00) eller sjekk ut mer på http://www.thorsland-storkjokken.no. Hils fra Larsspiser 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *