Påsken ass

DSC_3964For en fantastisk påske dette har vært! Været har stått oss bi og våren har pustet litt liv i vintergatene. Selv gikk jeg påsken i møte uten planer, men det skule vise seg å slett ikke være kjipt – snarere tvert i mot. Jeg har latt matbloggen være og bare kost meg med mat på bordet, fine venner og en roadtrip uten mål – sweet. DSC_3933

Palmehelgen tilbrakte Museflettene og jeg med de fineste venner på Lagåsen «Home away from home». Før jeg pakket klær, pass og visa-kort i bilen og la ut på en roadtrip alene. Den førte meg til fine opplevelser i Drammen, Oslo, Sverige og Danmark. Jeg bare elsker den frihetsfølelsen. Restauranter, museer, konserter og folk – takk for alt!bilde (3)

Jeg er fullt klar over at dette er en matblogg, men jeg gjør som jeg vil og deler noen bilder fra mine påskedager.DSCF6096DSCF6125DSCF6107DSCF6109DSC_4081DSC_4113DSC_3947bildebilde (5)bilde (2)bilde (6)DSCF6149bilde (4)

Nå er det godt å være i gang med hverdag, jobb og vanlige dager, men jeg gleder meg til nye turer. Til inspirasjon leser jeg denne boken – et must om du skal på reise og vil spise godt!DSC_4326

12 tanker om “Påsken ass

 1. Ser ut som en herlig påskeferie! 🙂 Her fortsetter påskeferien ut april sammen med en liten valp, så matbloggen får leve på luft og kjærlighet fremover 😛

 2. Hei!
  Det er veldig inspirerende å se bloggen din. Er det mulig å spørre hvor du spiste sushien og bl.a de kylling spydene i påsken?

  Mvh
  Janne

  • Hei Rita! Jeg har ikke vært der, men det ser jo ut som kjøtt-himmelen 🙂 Takk for tips.
   Gleden ved å reise alene er at man kan bruke ukristelig mye tid på sine nerde-sider. Så får jeg med meg selskap på neste tur bør vedkommende være over middels interesert i kjøtt, haha
   Fin lørdag til deg & A 🙂
   Lars

  • Takk for tips, Bjarne! Jeg har blitt advart mot denne restauranten pga en helt elendig rett, «fettucini mexicana». Dessuten er det nesten umulig å få parkering der… Uansett, fin dag til deg! Mvh larsspiser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *