Julegave

Pust med magen, slapp helt av – julekvelden er et godt stykke unna fremdeles. For en del av oss som holder på med matartikler er det derimot full jul i stua om dagen. Her kommer et tips til gaver du kan lage hjemme på kjøkkenet når du har litt ledig tid i ukene som kommer.

Selv synes jeg den fineste gaven man kan gi er noe av seg selv. Derfor elsker jeg å be venner hjem, bespise dem og dele livet sammen med dem. Slike gaver av vanskelige å pakke inn og noen venner bor for langt unna. Derfor hender det at jeg mekker sammen noe på kjøkkenbanken og sender en smaklig gave til venner jeg savner og tenker på.

Her har jeg laget en veldig enkel gave med tørket mango, chili, pecan & pistasjnøtter i akasia-honning. Dette er en super enkel sak å lage, den er vakker å se på og innholdet er perfekt følge til faste oster.

 

Start med et rent glass med lokk. Legg tørket mango, finhakket rød chili og nøtter lagvis, fyll på med honning mellom hvert lag.

Finn frem et fint bånd eller litt hamp som jeg har gjort og heng på et kort til din utvalgte venn.

Dette innlegget er laget for MATPRAT, og er en av mange gaveidèer fra noen av landets beste matbloggere. Alle gaveidèene vil bli presentert sammen nærmere jul – følg med!

5 tanker om “Julegave

    • Hei Grete! Så fint at du liker bloggen 🙂 Jeg er faktisk litt usikker på hvor lenge, men jeg vil tro at dette holder seg lenge om man sørger for at alt innholdet er skikkelig dekket med honning! Alt godt, Lars

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *